July 2, 2011

My Biggest Cheque From Nuffnang


cek dari Nuffnang
Alhamdulillah, finally cek yang dinanti-nanti kunjung tiba. This is my biggest cheque from Nuffnang yang saya terima semenjak saya mula aktif berblog lebih kurang almost 2 tahun. Yup, Money Can’t Buy u happiness but with this money saya boleh tunaikan “Impian Seorang Isteri” dan gunakan ia bila bercuti di Kota Kinabalu, Sabah hujung bulan ini.

Mood berblogging semakin mencabar kini especially faktor kesihatan yang kurang menentu, masa berblogging (bukan main susah Alisya mahu tidur malam2) dan pelbagai lagi. Apapun, kata pepatah, No Pain, No Gain kan?

Once again, Thanks Nuffnang….Kegembiraan sentiasa muncul bersamamu. Tak sabar pula nak bermain golf petang nanti bersama Blogggers ( I never play golf in my life) and the opportunity i will surely grab it..

P/s : Banyak peluang sebenarnya dengan berblogging ini. Tepuk dada, tanya selera…Ramai silent bloggers di luar sana sudah mampu mengecapi 4-5 angka sebulan dengan berblogging. Sambil menyelam, sambil tingkatkan stamina, tak salahkan?

51 comments:

  1. alhamdulillah.blh jadi inspirasi ni :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat Mat Tiger!! sama-sama kita berblogging.. hehehe.. Milo tabur satuuu!!
    BE Nuffnang ke11 tahun 2011

    ReplyDelete
  3. congrat bro
    xmo share2 ke ahaks
    ooooo suuwwitttnye nak adiahkan tuk isteri..she will happy kan
    nak g holiday2 eh...enjoiceeeeee

    ReplyDelete
  4. Salam, nak menuntut ilmu blogging dr eyriqazz bulih tak?

    ReplyDelete
  5. wah banyakkkkk nyerrrrrrrr....
    alhamdulillah dan tahniah bro. inilah hasil dari berblogging kannnn????

    ReplyDelete
  6. Congratz Bro... Betul Tu, No Pain, No Gain"..

    ReplyDelete
  7. asal tak tunggu dulu 5K bro baru cash out.. baru best bro.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Tahniah..banyak tu..selamat bercuti..aper rahsia? kongsi sikit..hehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah,tahniah...masyuk sgt tu bro...!

    ReplyDelete
  10. setuju. dari internet ni, kalau rajin dan bijak menggunakan peluang, sebenarnya boleh generate banyak active / passive income. my hub pernah generate 5-figure income a month just from the internet. it's a great tool, only if you're smart and hardworking enough to work from it.

    congrates for the big $$ from nuffnang! saya ni bila laaa nak cecah rm1,000 ni hehe. lambat betul bergerak!

    ReplyDelete
  11. wah.. duit banja pi kinabalu dah banyak tu.. mesti ole2 yang dibawa pulang pun best2 ni!! hehe...

    ReplyDelete
  12. wah,bestnyaaa;D sy suka la.;D tahniah cikgu. sy asal dari sabah. Kalau pergi sabah nanti jgn lupa pergi kundasang, ranau, kudat dan pulau manukan ya;D. Lps tu, pastikan kamera full cas utk ambi gambar.;D jelesnya. rasa nak balik sabah la pula.;D singgahla makan sea food murah2 di pasar pilipin tu;D

    ReplyDelete
  13. Satu motivasi hebat untuk kak aya! T.kasih eyriqazz.

    Bila agaknya eyriqazz ada masa untuk komen sikit blog kak aya?

    ReplyDelete
  14. WOW! TERUJA NYA....ALANGKAH BESTNYA DAPAT CEK SEBANYAK TU

    ReplyDelete
  15. bestnyer..tahniah & syukur pd rezeki ini kan..

    I wish I can get a much like this..

    ReplyDelete
  16. Nampak dah salah me tekaaa aritu..apakata..bro kosngsikan dengan sume yang teka2 arituu..hahahaaa..kan baguss..kihkihkih

    ReplyDelete
  17. congrats there. bah, shopping kerongsang ngan pearl banyak2 :))

    ReplyDelete
  18. nak kena menuntut dgn eyriqazz :) rasanya tak ramai yg mampu cash out ribu raban mcm u, boleh kira dgn jari..mostly level bilis jer mcm me :p

    ReplyDelete
  19. jumpa kat sana eriqazz.. kena kuar awal.. tak taw jalan.. =)

    ReplyDelete
  20. banyaknya bro, hmmmm dah beli ke saham bank rakyat?

    ReplyDelete
  21. tahniah bro.. mantap 2. kehkehkeh

    ReplyDelete
  22. Wowwww, congrats teacher! =)

    ReplyDelete
  23. boleh jumpa petang nie kat bangsar... he he he..

    ReplyDelete
  24. masyaAllah..byknye !

    cepat le eyriqazz..organize ga/contest hadiah best2 ! cash aje pun xpe.. ;)

    ReplyDelete
  25. wah. congrats.. huhu. D'ya baru je berjinak-jinak ngn Nuffnang ni..nanti boleh la post entri nak naikkan earning Nuffnang :)

    ReplyDelete
  26. Tumpang gembira.. masyukkkkkkkkkkkk!!! tengah tunggu jugak My Nuffnang cek yg tak seberapa tuh uhuhu

    ReplyDelete
  27. Congrats bro! Rezeki anak tu. Mungkin bertambah lagi kalau "tambah" lagi sorang.
    Tahniah sekali lagi!

    http://boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. perghh!! bang mat tiger.. byk tuh..

    ReplyDelete
  29. Thanks All for the wishes..sama2la kita melombong emas ya....Amin....

    ReplyDelete
  30. ~wahh~
    Tahniah bro!!

    at least intention utk guna for family bagus sangat2!!
    (^,~)

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. hoho..tahniah. banyak tu..

    ReplyDelete
  32. mak aii, jika saya dpt mencapai 5% sebulan dr figure tu pun dah cukup bersyukur.. but now, 1% pun sangat sakit.. huhuu

    ReplyDelete
  33. banyaknya..saya sangat ler ciput, dah lebih dari 2 thun tapi baru dapat cashout skali tapi nilai yg ngam2 jer..huhuhu...

    ReplyDelete
  34. salam bro..check amik masa berapa lama ek sbelum dapat?saya cashout 5mei..still xdapat lagi pun...replay kat blog sy leh x?=)tq bro

    ReplyDelete
  35. Tahniah! Tumpang gembira.
    Boleh jadi inspirasi pada blogger yang lain. ^_^

    ReplyDelete
  36. syukur alhamdulillah rezeki..

    ReplyDelete
  37. uuii..otai Nuffnang..dasat seh

    ReplyDelete
  38. wah sangat menggembirakan... tahniah!

    ReplyDelete
  39. selamat datang ke sabahlah bro..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails