September 29, 2011

Samsung Galaxy S II atau Duit??


Tersenyum sendirian bila tengok video ni di Youtube.Ada mesej menarik yang cuba disampaikan. Jom kita tengok sama-sama :

Si Pencuri Ini Memilih Samsung Galaxy S II jika dibandingkan dengan duit...

Mencuri itu salah, tapi rasanya bukan itu yang cuba dimaksudkan...Maksud tersirat yang mungkin cuba diberikan oleh yang membuat video ini adalah " Antara Duit dan Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy SII yang menjadi pilihan...

Banyak lagi video yang menarik berkenaan Samsung Galaxy SII ni, kalau nak tengok bolehla terjahi SINI

Kalau saya di situasi yang memberikan pilihan i.e. Hadiah Samsung Galaxy S II or duit? Umm, pilihan saya? Fuuhh, can I Choose both?? So as I can use the money to buy another Samsung Galaxy S II for my lovely wife....Sepasang, barulah nampak "Romantik dan Sehati Sejiwa kan?" .Bijak,bijak...Thinking outside the box...

P/s : There are something money can't buy, But If You Have the Money, Go and Buy Samsung Galaxy S II...You will Love & Enjoy It..

Tertanya-tanya, Siapakah Gadis "Hot" di Sebalik Video/Game di Love Samsung Galaxy S II ini. Macam pernah tengok, tapi di mana ya?

8 comments:

  1. me pilih duit heheh sbb me tak de nya obses sgt dgn gadjet2 :p

    ReplyDelete
  2. hahaha, lawak...
    tpi complicated gak nak buat pilihan...

    apa pun i admire u punye thinking out of box tu sbb tak lupa isteri...
    ni lah real gentleman namanye!

    ReplyDelete
  3. Sekarang duit tak berharga dah bro.. Samsung Galaxy SII lagi berharga.. hehehe.. kalau mat tiger macam mana? ke ambil dua-dua.. hehehe

    Mesej mendalam dari video tu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Saya pilih duit sbb dah ada smartphone. (",)

    www.anstasyea.com

    ReplyDelete
  5. http://wanwidget.com
    saya pilih phone pastu jual, lagi dpt bnyk duit

    ReplyDelete
  6. ermm..amik samsung..lama dah mengidam..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi