September 28, 2011

Mesyuarat Tergempar Geng Talibarut MY

Yiezaa, semalam sempat menghadiri Mesyuarat Tergempar Geng Talibarut MY . Hik3,takdelah, ketua talibarutz nak kasi ole-ole dan timing elok pula baruje diorang lepas buat Spa Treatment. Lokasi dekat pula dengan rumah eyriqazz.

Mesyuarat pasal Apa? Pasal Blogger Popular Penipu? . Umm, biarlah rahsia antara kami. Namapun dah Geng Talibarut MY , macam secret-secret society gitu..Hak3...

Bersama Ketua Geng Talibarut MY @ Kak Ina KL dan AJK Approval @ Cik Lily Putih
Bersama AmySweetDarling @ AJK Kedatangan

Best juga dapat lepak geng-geng ni. Dapat bergosip-gosip dan bertukar-tukar informasi... Alahh, kami semua dah tahulah, siapa yang makan cili dia laa yang rasa pedasnya. Lambat laun, kebenaran atau ketipuan akan terbongkar jua, tak gitu?

Dua tiga kucing berlari
Manakan sama Geng Talibarut MY  sorang
Bloggers muncul bersilih ganti
Kami tetap "Cool dan Serasi" dari dulu hingga sekarang

6 comments:

  1. huyooo blogger pun ada mesy tergempar tue hihi...

    ReplyDelete
  2. Salam,

    wah sakan bergosip, apalah yang di gosip tu ye :)


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  3. Mesyuarat ahli tingkap ni.. hehehe.. Takut dengar gelaran Blogger Penipu tu bro.. hehehe

    ReplyDelete
  4. tali barut the best!dulu kini dan selamanya serasi!salah satu group blogger yang memang saya salute!

    ReplyDelete
  5. erm.. wondering if i can join geng talibarutssss tu.. hehe.. sronok nampak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi