September 28, 2011

Maybelline New York | Ole-Ole dari Kak Ina KL

Sayang : Abang, kenapa setiap kali event Produk kecantikan Wanita i.e. maybelline, Loreal, Abang tak dapat jemputan dari Nuffnang?
Eyriqazz : Yerla, Abang ni Blogger Lelaki. Cam tak sesuai la dijemput ke sana..

Sayang : Ala, kalau jemput abang, Sayang pergi tak boleh ke? Teruja bila tengok dapat produk kecantikan yang cantik-cantik. Cam entry Kak INA KL ni : Hasil Rembatan Maybelline New York FashionWeek Workshop

Sayang pun suka produk Maybelline ni, especially gincu dia...Kalau camni, sayang pun nak jadi blogger jugaklah...Maybe nanti diorang ble invite sayang..

Dush,dushh.tak dapat nak menjawab...Anyway, mungkin Kak Ina KL mendengar luahan hati si Isteri, katanya ada ole-ole Maybelline produk untuk Isteri.Berbalas ole-ole keropok keping dari Terengganu buat Kak Ina KL . Rezeki ibu mengandung kot...Alhamdulillah :


Maybelline New York | Ole-Ole dari Kak Ina KL 

Thanks Kak Ina KL. Wifey sukakan semua produk ni. Ada produk-produk ni memang isteri dah plan nak beli..Yey, save budgett.... Thanks a lot...Betulla kata orang, orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita menerima..Give and take itulah sebaiknya..Rezeki bila dikongsi-kongsi, akan lebih menggembirakan, kan?

5 comments:

  1. betul kata kamu, bila dapat lebih apa salah kita berkongsi dengan orang yang pernah berbudi dengan kita. Orang berbudi kita berbahasa kannn.

    Alhamdulliah wife kamu suka. Insyallah kalau dapat lagi boleh kasi wife kamu dan pembaca blog

    ReplyDelete
  2. oklah tuh klu isteri nak jd bloger jugak...sifu kan ada.. ;)

    ReplyDelete
  3. alahai jelesnya hihi kak ina tak der lebih lagi ker ;)

    ReplyDelete
  4. beshnya dpt make up brand maybelline tu :)

    ReplyDelete
  5. beshnya dpt make up brand maybelline tu :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi