September 14, 2011

Serius Jealous dengan Keensemannya


Serius,serius saya jelesss dengan KeEnseman Mamat INI. Dahla hensem, blogger/Jutawan Hartanah pula tu...Rumah dah ada berbelas-belas biji..Seriuss aku jeleess...

Tengokla, Sampaikan Miss Dior yang Jelita pun 'terkenyit-kenyit' mata dengan keenseman mamat disebelahnya...

Bodyguard dia pula, pasrahhlaa, nak buat camne tak dapat duduk sebelah Miss Dior..

Saya pula, of course laa jealouss giler, tak nampak muka masam/serius je tu...

Dah,dah, Korang Jangan KLIK SINI tau..Bertambah-tambah jealouss saya nanti...

8 comments:

  1. Abg hensem mesti laa paling hensem. Hehehe

    ReplyDelete
  2. No comment.... *riak2 jeles terserlah dimuka ini*

    -Ardi_Starob-

    ReplyDelete
  3. semua ke empat empat tu ...jutawan beb..

    ReplyDelete
  4. amboi... gather2 tak ajak i pun? hehe...

    ReplyDelete
  5. rasanya bro kena cukur misai baru la nampak macam model skit.....hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails