October 6, 2011

Abang, Koyak dan Bakar Gambar Itu

Semalam belek-belek album lama. Ternampakla satu gambar "Candid" kenangan zaman sekolah yang diambil oleh rakan sekolah. Eyriqazz pun tunjukla kat Isteri.Meja yang bersampul sebelah beg itu adalah tempat duduk Wifey dulu. Apa lagi, melenting la si Isteri. Diremuk-remukkan gambar itu dan diminta saya koyak dan bakar .


Gambar ini memori lama. Sudah tidak ada kena mengena dengan saya lagi. Now, she happily married n me pun gembira dengan Insan tersayang @ my wife. Bak kata CEO Tricube, memori lama ini la yang mematangkan kita dan menjadikan kita lebih bijak dalam perhubungan. Lagipun, Cinta di Zaman Sekolah ini lebih kepada "Cinta Monyet" kan?

P/s : Ohh, patutkah dikoyak dan dibakar gambar itu?

28 comments:

  1. walaupun gmba lama dan isteri tahu pasal kenangan tuh....rasanya memang patut di koyakkan kot...hehe~~

    hati wanita, nak2 isteri mudah terasa bila ternmpak balik gmba lama mcm nih...

    cemburu tndanya sayang..:)

    ReplyDelete
  2. Ko dah boleh bakar sekarang.. hehe

    ReplyDelete
  3. jgn koyak atau hlgkan trus kngn lama..kdgkala bila diingat trsa lucu dan tersenyum sorg..

    ReplyDelete
  4. Wah, marah tul isteri... Boleh pulak upload kat sini. Kalau saya, mau tido luar mlm2. Hehe...

    ReplyDelete
  5. hehhehe
    me ok jer bila ingat2 balik kenangan cinta dulu2--long time before me kenal mr hubby :)

    ReplyDelete
  6. kehkehkeh.. kenangan lama tu.. su ada je gmbr2 dulu, smpan wat gelak2 pastu wat jeles ke hasben.. haha

    ReplyDelete
  7. hahhahaha..sje cari psl dengan wife sape suruh???

    ReplyDelete
  8. hehehe.. patutlah renyuk2 aku tengok gambar tu.. hehehe.. cinta zaman sekolah.. memang betul cinta monyet.. tapi adik aku dari zamn sekolah menengah bercinta.. n last2 kawin dengan orang yg sama zaman sekolah bro.. kira nasib2 lah.. hehehe

    ReplyDelete
  9. kalau itu yg wife mahu. turutkan aje

    ReplyDelete
  10. Hehehehe....time gila2x remaja nie...kalau saya pandai2x simpan gambar nie....sebab ianya adalah kronologi hidup kita....

    ReplyDelete
  11. huhuhuhu...kalu faiz jd azwa..dah lame dah bakarkan...hahahahahhaha
    pppiisstt xde keep in touch ke :-)

    ReplyDelete
  12. kita bakor!! kita bakor!!! hehe..

    ReplyDelete
  13. patut sangat..kesian isteri hati terluka walopun kisah lama..huhu

    ReplyDelete
  14. uit,biar jelaa
    jangan koyak:)

    kenangan tu

    http://azrijohan.com

    ReplyDelete
  15. playboy gaks mamat nih ek. ahahhaa

    ReplyDelete
  16. baik buang untuk kebahagiaan rumah tangga..;p

    ReplyDelete
  17. Kan dah majukkk!
    Makan tapau ler ari ni hik3
    Jack balik GTO! Borong ler cheese cake ker ape ker.. jack balik! kui3

    ReplyDelete
  18. Abih lah mau sebulan No Friday night..wakaka..buat entri sodap ni..miahaha

    ReplyDelete
  19. Ko buat je Jai tapi bergeliga gak otak Abang Eric ni ye. Sebelum koyak, diuploadnya dulu. Maknanya still boleh tengok lagi ni..hehe.

    ReplyDelete
  20. simpan je la, kenangan tu.....
    sekarang dah bahagian kan...

    ReplyDelete
  21. my hubby zaman berchenta dengan dia, abes gambor ex disuh bakar semua. hehehe. isteri you tengah hangen kat fb tu...bakor jer laa, orang bbdan dua ni memang tengah sensitif :)

    ReplyDelete
  22. Koyak... koyak.. koyak...
    (-_-')

    ReplyDelete
  23. adus baru saya nak buat entri ni hahaha

    ReplyDelete
  24. kite bakor aje!!! ermmmm... aku pun dulu dah bakor semua.. hahahahaaa

    ReplyDelete
  25. hahahaha...
    memori cinta lama..
    best laa dah kawin...
    bila laa nak kawin ni..

    ReplyDelete
  26. kite bakorrrr ajeeee.... hehehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails