November 2, 2011

Wordless Wednesday|Tuah Ayam Nampak di Kaki, Tuah Eyriqazz bersama Nuffnang

51 comments:

  1. seronoknya bro... ini boleh blogging sepenuh masa ni

    ReplyDelete
  2. tak mampu nak kata apa....tahniah beb :) masyukkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  3. teheee~ 4 angka tu $_$
    boleh buat giveaway lepas nie ^_^

    ReplyDelete
  4. kagumnya saya dengan pencapaian bro Enriqazz ni.
    Hopefully someday saya pun boleh dapat pencapaian mcm ni jugak.

    ReplyDelete
  5. Whooaa... cek nie baru dapat lagi nie...bila mau blanja bro...

    ReplyDelete
  6. GILA KENTANG... 5k tu... dah boleh sambar satu DSLR bro.. Terbaik berbaloi setia dengan nuffnang..

    Rezeki anak2 tu dgn wife.. kawan2 jgn lupa bro.. hehehe

    ReplyDelete
  7. mmg tuah eyriqazz dgn nuffnang...tahniah... ;-)

    ReplyDelete
  8. wahh...apa rahsianya?? share lah..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.

    btw, camne ek nak dapat jemputan dari nuffnang untuk segala aktiviti nuffnang? huhu! #curious

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah bro. Boleh tolong kongsi ilmu bagaimana nak menjadi blogger berjaya macam bro? Email saya affendij@gmail.com.
    Tahniah sekali lagi sebab menjadi blogger berjaya.

    ReplyDelete
  11. sama la kita. keh keh keh. dalam mimpi ;p

    ReplyDelete
  12. Eyriqazz, kalau cek lebih dari RM5k tak kena bayar income tax ke?? sorry tanya sebab i curious..kalau kena, berapa ya amount yang kena bayar??

    ReplyDelete
  13. syukur alhamdulilh.
    rezeki masing-masing.

    ReplyDelete
  14. congratulation!goshhh its a lot..i want it too!!:p

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah, rezeki eryqazz kan..... bila la masz nak merasa sume nie, ada tips ker?..

    ReplyDelete
  16. *pengsan*

    ntah bila aku nak dapat capai amaun tu....

    ReplyDelete
  17. Yeahhh...Makan Freee dihotel bersama MAT TIGER...meh..kawan2..hehe

    ReplyDelete
  18. wow! byk tu...siap tunjuk amount tu...what purpose???

    ReplyDelete
  19. bila smpai tunjuk amaun dh mcm riak

    ReplyDelete
  20. Yeay!! next month konfirm dtg event dengan DSLR!!!! ekeke...

    ReplyDelete
  21. utk sebulan ker..??

    byk gilo...hahaha

    ReplyDelete
  22. yallah beznye xyah keje dah mcm ni hehee

    ReplyDelete
  23. rezeki anak2 :),keluarga

    omedeto eriqazz chan! :)

    ReplyDelete
  24. Pergh terbaik bro...


    Bila nak open table? Jgn lupa ajak aku... He he..

    ReplyDelete
  25. #mama tisya :Alhamdulillah,rezeki anak

    #Sharinginfoz:hik3..blogging sepenuh masa?bukan slalu income camni bro..once in blue moon kot...

    #myra :thanks

    #AyuArjuna BiGoshh:thanks..rezeki birthday coming soon kot

    #kakngah :syukur

    ReplyDelete
  26. #Mira Marcello :InsyaAllah, akan ada giveaway or small contest coming soon

    #azelyusoff:Amin..

    #hazman aka species1980:hik3...InsyaAllah, next time jumpa bro eden blanje makan

    #Myvitrd:hik3,dslr blom lagi..budget nak settlekan hutang kredit kad dulu... kawan2 tetap diingat

    #SYaMiLa:rezeki...

    #Rai :rahsianya? Umm, hidupkan untuk memberi

    ReplyDelete
  27. #Mohd Sukur Ibrahim :Mostly from Advertorial

    #Mama Zharfan :rezeki..Mz pun apa kurangnya..makin kencang rezeki contest

    #Syafiq Ahadin:Alhamdulillah..Jemputan nuffnang boleh diterima melalui pelbagai cara...biasanya dia akan mention di blog nn...contohnya kena buat entry, kena mengomen, or etc...

    #Bo the Nerd :Umm, camne nak kasi tips ya?saya pun just follow the flow..

    #e.l.i.s.s.m.i.e :Amin...

    #MamaYatie :rezeki anak

    ReplyDelete
  28. #zailamohamad:even cek rm10 pun kena bayar income tax kalau total income dah lebih rm30K setahun...

    #♥ Elin ♥ :totally agreed

    #SyUhAdA:thanks syuhada...once of my loyal reader..

    #Cik Erza:pecahkanlah ruyungnya

    #Wizurai :rezeki anak

    ReplyDelete
  29. #pizet:haah kan?

    #maszmadi:tips? hidupkan untuk memberi..the more u give, InsyaAllah, the more u will get..

    #cikpia:ianya mampu menjadi realiti kan?

    #Denaihati:thanks bro..learn a lot from u

    #JAI :makan di warung pun jadi..tak baik membazir..hik3

    ReplyDelete
  30. #BeaN MorENo :tunggu payung bean dulu

    #Anonymous:thanks...yang buruk itu memang dari saya...

    #aanie:tq

    #madammondoq:confirm...DSLR pinjam dari adik..hik3

    #Ujang9897 :komitmen for a few month...bulan ni baru dpt tuai hasilnya

    #Nana :isshh,mana ble camtu

    ReplyDelete
  31. #Peri PiA:yup..

    #Fazrol:open table?hik3...kalau ada rezeki, tak kemana kan?

    ReplyDelete
  32. saya kan bodyguard The Rock!! jom warung kita!! hehehe

    ReplyDelete
  33. tahniah bro :)
    makin bersemangat untuk menulis blog :)

    ReplyDelete
  34. #Chekgu Azrine :thanks

    #Kid : jom

    #Miza yusof : chaiyok sis..

    ReplyDelete
  35. syabas bro, camne la nak buat income camtu..

    ReplyDelete
  36. tahniah...wahhhhhhhhhh sangat2 bestttttttttttt...
    ini yang saya pun makin semangat membara neh..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails