December 28, 2011

Bestnya Kalau Ada Side Income Camni

Bestnya Kalau Ada Side Income Camni kan? -Credit picture Here

Fuhh, memang teruja membaca entri sifuku ini : Side Income . Yang maintain RM88 tu rasanya Income dari Seminar Hartanahnya. Memang teruja melihat pencapaian Sifuku , Jutawan Hartanah yang buat side Income tidak saja dari rumah sewa, malahan dari seminar hartanah yang dianjurkan dan juga Ebook Hartanahnya . Jualan Ebook dan Seminar hartanahnya saja, sudah mencecah 4 angka sebulan.

Teruja dapat berkawan dan mendengar sendiri tips dan pengalaman peribadi darinya. Bak Kata Robert Koyisaki dalam buku "Rich Dad, Poor Dad" - There is gold everywhere. Most people are not trained to see it.   For me, Sifuku ini adalah Robert Koyisaki versi Melayu.

Alhamdulillah, berkat belajar dengan Sifuku ini, sekarang saya dapat buat Side Income dari blogging dan juga rumah sewa saya yang pertama. Yup, rupanya banyak cabang lagi side income yang boleh dijalani. Tepuk dada,tanya selera. Rajin or tidak rajin untuk mencuba dan mengorak langkah.

Fuhh, better late than never, targetku agar dapat mengecapi 5 angka side Income dalam tempoh 3-5 tahun. Tiada perkara yang mustahil kan? Kalau orang lain boleh, mengapa tidak kita?

P/s : Di mana ada kemahuan, di situ ada jalankan? Tengah mengorak langkah agar dapat keluar dari 'Rat Race' sebelum usiaku mencecah 35 tahun.

19 comments:

  1. einz nak jdkan eyriqazz sbg sifu einz boleh tak??hehehe....bestnye lau blajo de side income takde la ikat perut ja~hahaha

    ReplyDelete
  2. Good luck bro for ur target.. D mana ada usaha.. Insyaallah d situ ada jalan..

    ReplyDelete
  3. yerp true, masing2 ade care masing2.. semoga kite same2 dapat ape yang kite nak

    ReplyDelete
  4. Terbaik la eyriqazz.. Semoga capai impian tu.. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  5. semoga tercapai segala yang diidamkan :)

    ReplyDelete
  6. mmg best punnnnnnnnnnnnnn .. hopefully my hubby akan dapat jugak mcm ne..

    ReplyDelete
  7. aper kata lepas nie bro buat seminar - BUAT DUIT DENGAN BLOGGING - sure ramai nak join....

    ReplyDelete
  8. best! ramai org masih kurang faham kepentingan side income..

    ReplyDelete
  9. amin...all the best to u...

    kalo org lain boleh buat, takkan kita tak boleh kan... :)

    ReplyDelete
  10. abg ensem mmg ensem..especially "wallet" tu

    ReplyDelete
  11. setuju, sapa yg gigih panjat bukit dia la smp atas..semangat rasa nak buka langkah..hihi

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi