December 27, 2011

Tembelangku dah Pecah

MALU sgt2....bile PENGASUH Alisya bgtau tadi....
"Kak kata,....(anaknya yg ke-3 BUAT MASTER n still belajar di UTM Skudai)....dia SOKMO baca BLOG Papa Alisya .....www.eyriqazz.com...(tp,pengasuh lupa nama blog).....jaranglah dia MISSED.....BANYAK duit Papa Sya ni....sokmo TERIMA cek...BESAR lak tu jumlahnya......"


*akhirnya TEMBELANGku dah PECAH.... ;-(.....krn ME x pernah pun berbual dgnnya pasal hal ni...dan mmg berharap dia TAK AKAN TAHU".......tetapi....... - Dari Facebook Isteri-

Tersenyum eyriqazz keseorangan apabila baca ayat Isteri ini. Umm, malu la pula bila Anak Pengasuh pun dah baca blogni... Apapun, eyriqazz bersyukur dapat pengasuh yang memang kami rasakan terbaik. Flashback, Gelagat Alisya di Rumah Pengasuh :

Alisya dengan Anak Bongsu Pengasuh, Husna
Amboi-amboi, Anak Papa
Bersedia untuk ke Playground bersama Suami Pengasuh

Alisya suka main Jongkang Jongkit
Syukur ke hadrat Illahi, dapat pengasuh yang begitu penyayang dan menjaga Alisya macam anak mereka sendiri. Sejak Alisya berusia dua bulan sudah kami hantar ke sini. Selalu juga bila wifey mahu bawa pulang, taknak balik, seronok berada di rumah pengasuh, lebih-lebih lagi ramai kawan di sana.

Orang berbudi, kita berbahasa. Pengasuh yang bagus susah dicari di KL ini dan apabila dah dapat, jagalah hati mereka. Wang ringgit boleh dicari, pengasuh yang bagus sukar sekali. 

9 comments:

  1. yeszaaa.. betul tu..wang ringgit bleh dicari..penyambungnya bak kat eyriqaz..=D

    ReplyDelete
  2. wahh femes blog uncle skrg! hehehe.
    Tulah...susah kan nak cari pengasuh kt KL skrg? saudara eyka smpai jd surirumah je last2 -.-"
    Rezeki uncle dan keluarga :)

    ReplyDelete
  3. seb bek so far my mum and dad yang jaga ilham...

    ReplyDelete
  4. Memang dah femes gila ni.. He2.. Betul tu bro.. Nak cari pengasuh yg betul2 ok ni memang payah.. Aku dh start misi cari pengasuh skrg ni.. Hope dpt yg terbaik..

    ReplyDelete
  5. rasanya dah makin ramai kenalan bro yang dah baca blog nie... agak2nya member pun mesti dah kan....hehehehe

    ReplyDelete
  6. best kan kalau pengasuh baik dan bertimbang rasa.. nak pergi keje pun tenang jer jiwa

    ReplyDelete
  7. kat mana htr anak? mmg susah nak cari pengasuh yg baik kat kl ni.. ni pun terpaksa htr ke taska, sebab tak tau nak htr ke mana lagi.. huhu

    ReplyDelete
  8. btoi2...ssh nk cr pengasuh area kl...ramai kawan2 dh mengeluh...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi