December 25, 2011

Majlis Kahwin Kakak Hanis Zalikha @ Liana Ezzana

Terimakasih buat Kak Nani Rostam dan Hanis Zalikha kerana menjemput kami sekeluarga ke kenduri kahwin kakak Hanis @ Liana Ezzana semalam. Majlis kenduri yang diadakan di rumah mereka di Shah Alam. Lebih kurang pukul 2+ petang,sampaila kami di sana.


Pengantin tengah makan beradat. Timing cantik dapat jumpa Pengantin Lelaki dan Perempuan

Sampai lewat skit. Meja AbangEnsem dah penuh, so carila meja lain. Berselera abangensem makan

Tak sempat breakfast dan lunch, apa lagi, Brunch terus la. Memang sedap lauk yang disediakan

Raja/Ratu Sehari tersenyum keriangan

Yieza, Inilah Sifuku, AbangEnsem @ Jutawan Hartanah berjaya

Seminar Hartanah yang dianjurkan kini semakin mendapat sambutan yang menggalakkan. Tips dan informasi menarik, harga berpatutan, dan memang banyak membantu bagi sesiapa yang ingin menceburkan diri dalam bidang hartanah especially Newbie. Tak sabar pula rasanya kami untuk memiliki rumah ketiga. InsyaAllah, berkat tunjuk ajar sifuku, mungkin ianya akan menjadi kenyataan tak lama lagi.


Hanis Zalikha. Cantik dan Ayu sentiasa

Mencari-cari juga pakwe/kekasih Hanis Zalikha semalam tapi tak nampak la pula kelibatnya. Kalau tak, boleh ambil gambarnya sekali ,tentu ramai jejaka di luar sana yang menangis kekecewaan especially Mamat ni. Hik3..

Carl Samsudin . Long Time No See. Makin segak dan bergaya skang.
Bila pula tarikh gembira bro?
Jawapan : Tak cukup duit lagi laa broo...

Umm, Indeed. Zaman moden ini, memang besar Ranjau Kewangan Seorang Lelaki Untuk Berkahwin. Plus, adat resam yang perlu diikuti, dan memang setuju dengan entri ini : Perkahwinan Jahiliah Menggalakkan Maksiat

Haah, skangni nak kahwin kalau takde at least RM30K, bye-bye laa jawabnya. Cam eyriqazz, kahwin dah masuk 4 tahun, anak dah nak masuk 2, hutang kahwin masih lagi ada berpuluh-puluh ribu. 
Sweet je Pengantin . Bagai Pinang dibelah dua

Jom Pulang. AEON Bukit Tinggi destinasi seterusnya


Ole-Ole buat Alisya di bawa pulang

Once again, thanks Kak Nani Rostam dan Hanis Zalikha for inviting us. This is the beauty of blogging, persahabatan yang dibina di alam maya, berterusan di alam nyata. 

P/s : Agak-agak sekarangni kalau nak kahwin, berapa minimum yang diperlukan ya? Jejaka Jambu ni tengah menghitung budget bagi meminang Rozita Che Wan. hihihihi...

10 comments:

  1. saya rasa sekarang ni kalau kenduri biase2 pun dah sure sampai 30 ribu.. tak tau la kalau yang buat grand2 tu..

    ReplyDelete
  2. Saya lah bfnya Hanis yang dicari2. HAHAHA. Btw nice to met you bro. Jumpa lagi nanti =)

    ReplyDelete
  3. wah,, bertuah la dye,, bleh jumpe hanis zalikha,, jelez,, :D

    ReplyDelete
  4. bro.... memang pandai cover amik gambar ngan alisya skali yekk....keh3x... p/s : masih mengumpul utk dptkan 30k....huhuhu

    ReplyDelete
  5. Tak lama lg hanis zalekha pulak yg akn kawin.. Tapi dgn sapa ye?

    ReplyDelete
  6. ada chance lagi ni...bkn hanis yg kahwin..haha

    ReplyDelete
  7. bestnya...lauk pauk cam best jek..jeless...hihihi

    ReplyDelete
  8. aku tak sempat pi lah on that day plak ada hal.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails