December 6, 2011

Percutian di Genting Awana Resort

Fuhh,baru sempat nak updatekan kisah Percutian di Genting Awana Resort. Bawa Isteri dan Mak/Bapa mertua bercuti ke sini. Issh, wifey ni sejak pregnant, makin menjadi-jadi mood bercutinya. Sayangkan Isteri, turut-turutkan :

Inilah bilik kami. Ambil yang dua bilik
Ini pula bilik Mak Mertua. Pintu ala-ala pintu Jepun
Bilik Mandi .Selesa
Common Room. Kitchen. Bukan main seronok lagi Alisya main kerusi tu
Santai. Papa, Kartun,kartun?
Bukan main lena lagi Alisya tidur sebaikje sampai.
Beranda luar. Mengadap golf course. Nyaman udaranya
Genting Awana Resort
Suka viewnya yang kehijauan dan udara yang sepoi-sepoi bahasa
Really enjoy staying here
Berapa agaknya harga yang saya bayar untuk bilik?

Yup, harga yang saya bayar kurang dari RM50. To be exact RM8. Ini antara resort yang disediakan oleh ofis eyriqazz, cuma nak dapatkannya memang payah, yerla kena masuk ballot dan permintaan tinggi. This time rezeki pula, dapat...Mungkin time ni ramai yang pulang ke kampung agaknya.

Percutian menenangkan minda . Syok kan kalau selalu dapat pergi bercuti?

26 comments:

  1. selesa betul nampaknya..sesuai kalau bawak family ni..

    ReplyDelete
  2. hadui,untung gila camni,cuma bayar Rm8 je
    tumpang bleh

    ReplyDelete
  3. sgt syiok kalo g bercuti tapi nak start keje smula sgtlah malas hehehe

    ReplyDelete
  4. huhuh..company sponsor...bestnya

    ReplyDelete
  5. bilik sgt besh tu...and fee plak tu..jeles2 heheh

    ReplyDelete
  6. berbaloi dapat murah tapi cantik n selesa..

    ReplyDelete
  7. teringat plak masa pregnant yang lepas. selalu ajak suami pegi cuti2 malaysia sebab bila dah ada bb kecik,pergerakan agak terbatas. bukan untuk sehari dua.sampailah bb mula berjalan sendiri baru percutian tu nanti syok balik...huhuhu..

    ReplyDelete
  8. bestnye dapat bilik besar tu...puas hati...

    ReplyDelete
  9. Nampak sangat selesa.. Bercuti sakan saudara sekeluarga..

    ReplyDelete
  10. memang murah le bro, beruntung betul

    ReplyDelete
  11. wah syoknya.. murah gila tu.. kalau hotel tajaan opis memang murah bro.. untung2

    ReplyDelete
  12. http://wanwidget.com/
    wah best betul dapat jalan jalan

    ReplyDelete
  13. huhuhu.. rindukan genting...

    ReplyDelete
  14. xpenah lg stay sini
    bese dok first world
    cam bez je nengok

    ReplyDelete
  15. @:: Mrs.Eady :::memang syiokk

    @Kancilbiru :yup..yey,dah booking lagi mak nak dtg...

    @shah:hik3.kalau dibenarkan mmg kasi tumpang..tapi nanti langgar term n condition

    @azura samsuddin:betoi,betoi,betoi

    @joijoi80 :best,best

    ReplyDelete
  16. @Mama Zharfan :tuhla,harap2 company eden tambah lagi lagi bilik2 di sana...ramai skit berpeluang dpt..

    @~diAhOntHeblOg~ :best2

    @@e_da:memang berbaloi

    #ishiko:yup

    #Huda:selesa sangat

    #私の名前はMrs Lanun Daratです。 :xperla kan..anak pengerat hubungan dan bawa rezeki

    #Alyza Fisol :serius puas hati

    ReplyDelete
  17. #Sharinginfoz :hik3...kan?

    #FaKArePa!n :rezeki

    #Myvitrd:Alhamdulillah..rezeki

    #Wan85 :seronokk

    #nuyin2u :boleh2

    ReplyDelete
  18. #KiD:jom terjah genting

    #Rozuan Ismail:murah2

    #Nana:best..tryla nana...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails