February 11, 2012

Coca Cola Limited Edition Heritage Bottle Set For Sale

Wifey dah bising-bising, katanya almari dah banyak barang. Umm, so, nak kena clearkan mana yang patut. As a result :

Coca Cola Limited Edition Heritage Bottle Set For Sale
Satu set ada 2 botol di dalamnya, satu replika botol pertama yang dikeluarkan pada tahun 1886, dan satu lagi replika yang dikeluarkan 125 tahun selepas itu

Ada a few people yang berminat dan e-mailkan kepada eyriqazz. Umm, Collector item, sure ramai yang minat kan? So, to make it fair to everyone, cara terbaik rasanya, eyriqazz nak buat Silent Auction. Caranya 

1) Just komen di sini berapa harga yang anda nak tawarkan untuk Coca Cola Limited Edition Heritage Bottle ni. Jangan lupa letak e-mail anda sekali...
2) Eyriqazz takkan publishkan komen until 29 Februari 2012
3) The highest bidder akan dijualkan set coca cola ini.
4) Cara pembayaran = Cash dan kenalah hand pick di mana-mana Pasar Raya sekitar Wangsa Maju/Setapak...

Berminat? Bolehla Bid Skang...

P/s :Serious buyer only....

UPDATED - Sudah dijual...Maaf, terpaksa cancelkan silent auction ni terlebih awal atas sebab2 yang tak dapat dielakkan...

7 comments:

  1. cantik but not have money lorr...

    ReplyDelete
  2. wow dasyat .. lama tu barang ni ..sy berminat pada duit lama saja ..

    ReplyDelete
  3. Almari penuh tupperware bini..gua da ckap...layann arr agi.Padan muko. Hehehe(^.^)

    ReplyDelete
  4. apa raa, ada 2 rumah kan. simpan jer la kt mana2 umah. hehe

    ReplyDelete
  5. Rm150. ruxyn_tang[at]live[dot]com

    ReplyDelete
  6. Maaf, silent auction terpaksa ditutup kerana sudah dapat buyer ,advertise di mudah.my ...Harga lebih tinggi dari apa yang dibidkan di sini...After nego, i let it go for RM200...

    http://www.mudah.my/Coca+Cola+Limited+Edition+Heritage+Bottle+Set-13860148.htm

    Maaf sekali lagi buat yang mungkin teringin nak memiliki...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails