February 11, 2012

Happy 50th Birthday Je Jai

Entri ini ditujukan khas buat sahabat bloggerku , Je Jai yang menyambut birthdaynya yang ke 50 hari ini. Je Jai antara bloggers terawal yang eyriqazz kenal in real life. Dialah rakan baik, dialah musuh di blog, dan dialah juga yang menjadi "magnet" antara rakan-rakan bloggers yang rapat especially Geng-Geng Talibarut dan Geng-Geng TaliPerut.

1st time jumpa dia. Masa ni dia masih gemuk..Hik3

Antara komen terawal bro Je Jai di blog Eyriqazz :

"Salam bro..mintak kebenaran untuk link blog saudara ke blog saya yang tak seberapa...link-linklah kita yerrr...he.he.he kalau bro nak link blog saya bebesau hati saya, nie blog saya 

http://rbcollector.blogspot.com/"


Digi Pimp My Broadband 2010. 2nd time jumpa mamat ni rasanya

Pernah digosipkan dengan Fasha Sandha

Namun, dia tetap setia dengan yang satu iaitu Peminat Setia Datuk Siti Nurhaliza ....

Crazy Time - LG Monster Cookies

Makan Time - Maxis Om Nom Nom Race
Feeling Artis Time - Digi Pimp My Music

Pinky Time -  Samsung Corby Carnival

Gula-Gula Time - Astro B.yond IPTV 
Reddish Time - Birthday Anak Redmummy
Winning Time - Hyptv Bloggers Party
Berbuka Puasa Time - Samsung Berbuka Puasa 2011
Racing Time - Volkswagen Test Drive 2012
Hensem & Kacak Time - NAPBAS 2011

Put all the things aside, bro Je Jai antara rakan bloggers paling akrab dan cool yang pernah saya kenali. Antara pengalaman dan kemanisan berblogging, dapat mengenali seorang sahabat bloggers yang walaupun sudah mencecah 50 tahun, namun masih berjiwa muda. Kalau tak, masakan Rozita Che Wan pun boleh tergoda? Hik3....

Buat bro Je jai, tabahlah dengan dugaan yang dihadapi. InsyaAllah, kami doa-doakan dan cuba usahakan yang terbaik. Life is Beautiful.... Semoga bro terus kuatkan semangat dan tidak mudah putus asa. Kami akan cuba menolong .

My wish, semoga bro terus gembira, success dan berjaya mencapai apa yang diidam-idami. Wish list nak masuk meminang Rozita Che Wan? Umm, saya n Abang Ensem boleh tolong pinangkan untuk bro...

Special thanks buat Nuffnang kerana mengeratkan hubungan antara bloggers dan juga Mamat Jambu ini.


8 comments:

  1. HAPPY BIRTHDAY JEJAI...yeker 50??..macam sebaya je sume..hehe

    ReplyDelete
  2. dah 50 masih berbelog? memang jiwa muda..ila kalau dah 50 belum tentu lagi.. mmm tapikalau passion tue masih ada mungkin dah jadi nenek pun berbelog jugakkan?

    ReplyDelete
  3. Hahahaha..gelak dalam tangisan..Gelak Umo 50 tahun Hadu Hayy..tangis terharu sebab memperolehi sahabat yang cukup mengambil berat tentang diri ini.. Terima Kasih bro..takleh nak taip panjang kang meletup LapTop disebabkan Air Mata berjujuran..hahaha

    ** Errah - Thanks..Muda Setahun dari Eyriqazz..wakakaka

    ReplyDelete
  4. perghh bnyk detik2 manis ngan jai ek.. :D

    menanti saat2 brjumpa dengan blogger2 awesome! :D

    ReplyDelete
  5. babah!! babah!! happy besday... tanya sama pokoookkk.. hadu haayyy

    ReplyDelete
  6. jai: dekat2 umur abah errah,tua dia 3 tahun jer..boleh paggil uncle la nih..haha

    ReplyDelete
  7. Wah dah 50...hehe.. Hppy birthdy Jejai

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails