February 19, 2012

Nuffnang 5th Birthday Bash : 5 Things To Do


Nuffnang bakal celebrate Birthday nya yang ke-5 pada 27 Februari 2012 nanti. For the past 2 years, memang eyriqazz tak pernah fail untuk wishkan birthday Buat Nuffnang yang telah banyak memberikan kegembiraan buat Eyriqazz :



How  you think the famous Nuffnang stick man should celebrate his 5th birthday?

Orite,  let's assume the Nuffnang Stick Man is :

Timothy Tiah @ Co-Founder Nuffnang

Inilah 5 cadangan dari Eyriqazz :

1) Insan Tersayang @ Audrey  need to be there to celebrate this 5th Birthday

2) Event yang menarik, mempesona dan menguja 

Of course, Event Nuffnang sudah semestinya menarik dan mempesona tapi yang ni kena buat extra special yang akan memberikan kenangan terindah bagi semua yang hadir malam itu. Jom sama berpeluang untuk joini Event ini  di : Nuffnang is Turning 5

Suggestion :
1) Hadiah lucky draw yang menarik i.e. IPAD 2, Blackberry, Laptop etc..
2) Makanan yang sedap
3) Artis jemputan 
4) 5 Best Dress Men & Women (let's make it extra special, instead of 1 each, let's make it 5)
5) Goody bag yang bestttt ( t-shirt Nuffnang, fridge magnet Nuffnang maybe?)

3) Bloggers Popular hadir sama

Yes, of course kehadiran bloggers popular di bawah Nuffnang akan memeriahkan lagi this celebration. Let's make it event ini dihadiri paling ramai bloggers popular di bawah Nuffnang seperti Hanis Zalikha, Redmummy, BeautifulNara, Kennysia, Audrey, Sixthseal, dan ramai lagi...

4) Persembahan Mantap dari Nuffies...Let's All Turn Blues that Night

Yup, Nuffies kena buat persembahan yang bertepatan dengan Tema Blue.... Ini wajib ni, special request from all of us bloggers di bawah Nuffnang, kan, kan?


5) Let's Turn Blue that Night....

Sangat sokong dengan cadangan dari CikLily Putih  seperti di entry nya INI , custome biru, blue concept, makanan biru, birthday cake dan blue ribbons dan membirukan suasana malam itu. 

Last but not least, let's make it extra special this year when The Nuffnang Stick turn 5 this year....Sebagai penutup, serangkap pantun dari saya :

5 Tahun Nuffnang Stick Man tak lama lagi
Pelbagai pengalaman sudah dialami
Pengalaman pahit dan manis ditempuhi
Eyriqazz gembira be part of it, sudah semesti

9 comments:

  1. nak join! tp ada masalah kewangan n transportation.. so decide untuk tak join.. :(

    goodluck bro :)

    ReplyDelete
  2. beb,
    lucky draw IPad tu yang aku tak tahan tuh kahkahkahakhakhaka

    ReplyDelete
  3. nak jugak gi tapi banyak betul halangan nya.waaaaa

    ReplyDelete
  4. teruja i nak buat entry ni soon.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails