March 5, 2012

Bodyguard Redmummy

Memperkenalkan, Bodyguard2 Redmummy :
1. Sirman merangkap Suami, Manager, Photographer, etc Redmummy
2. Eyriqazz - Ex Ah Long with A License One 
3. Kid - Hero terbaru Filem KL Gengster 3 (menggantikan Aaron Aziz)

Kak Red, kalau belum cukup, saya rekomenkan member2 saya ini juga :


23 comments:

  1. 1st!! hahaha..
    pleaseee.. gambar AE tu.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waduhhh Pak..ganteng banget sihh..ketaknya cuma ada 4 ketul gitew

      Delete
    2. ganteng laaa sangat.. heheh

      Delete
  2. hahahahaha...gambar bradek ketak tk berbju sehhh....kasi sensored sikit.

    ReplyDelete
  3. memang seksi AE tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Yang NOMBOR TIGA tue.... Nampak garang sebab TIE MERAH je tue...hahahaha

    ReplyDelete
  5. ee.. brader ketaq tu i tak rekemen langsung jd bodyguard yek.. bukan menjaga nanti kejanya.. mengorat adalah..

    ReplyDelete
  6. Hahahaha gambar seksi keluar lagi..

    Handsome bergaya abang abang kita berpakaian kemas macam tu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye nurul.. kid memang ensem.. sekian

      Delete
  7. fuyyoo hahahah brader ketak tu gua tak boleh tahan lah hahahha..**sedang terguling2 gelak**

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak join guling gelak lagi lah.. hahaha

      Delete
  8. Alamak seorang dada berbulu dan seorang lagi one pack. Sorry gurau kasau.:-)

    ReplyDelete
  9. ohh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk... sangat sensor gambar last tewwwww

    ReplyDelete
  10. hahahaha.. more than 6 pax tu!!!

    ReplyDelete
  11. ya rabbi!

    blog lucahan lelaki ke nih?

    **ahkak merah

    ReplyDelete
  12. hehe pecah perut ..ketawa tengok gambar tu :)

    ReplyDelete
  13. Dua ketak besar diikuti 4 ketak cinonet..hehehe..terbaik..buat utk poster kalender tahun 2020 pon ok gak nie..hehe

    ReplyDelete
  14. ketak-ketak cari makan, tinggi value nya tu...he he

    ReplyDelete
  15. Fuyoooo seksinya brader ketak tu :)

    Best la kak RM ada bodyguard :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails