March 5, 2012

Camne Boleh Kenal Blog Eyriqazz.Com?


Mini Soalan buat pembaca blog Eyriqazz.com . Camne anda boleh kenal Blog Eyriqazz.com? Rakan yang perkenalkan? Tersesat dari google atau....  Komen di sini,camne anda boleh mengenali blog Eyriqazz.com 

3 pengomen terpilih akan eyriqazz berikan Ole-Ole RM10 Cash/top up.... Alhamdulillah, rezeki 4 angka bulan ni elokla dikongsi-kongsi kan?


Pemenang : Butterfly, Diahontheblog, dan Sya Isya . E-mailkan pilihan hadiah ke iman1237@hotmail.com ya?

78 comments:

  1. Kenal blog bro Eyriqazz apabila join contest bro yang dulu-dulu. Rasanya yang cari pemilik blog tu. Then mulalah terjah-terjah entry blog ni and tak rugi dapat tau 8) hehehe. Keep it up in blogging!

    ps: Hebat tu dapat 4 angka. Kasi 3 angka kat saya sikit :b pakai beli kasut baru. kehkehkeh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terimakasih..So, terbuktila kan melalui contest kita boleh increasekan trafik dan loyal readers?

      Delete
  2. bole kenal ngn blog eyriqazz ni kalo tak silap dari blog redmummy..then dari situ terus lekat sampai skang! :)

    ReplyDelete
  3. Saya kenal Eryiqazz sebab dia kenal saya dulu dan suka stalk blog saya. LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3..dari dulu until now blog bro antara top 10 blog yang saya kagumi di Malaysia..

      Delete
  4. jalan-jalan tengok blog list orang..tetiba rasa suka tengon nama blog "great teacher onizuka". tu yang klik tu. lepas tu jadi confuse, eyriqazz dengan great teacher onizuka ni 1 blog atau 2 blog yang berbeza..baca punya baca, rupanya blog yang sama..padahal kat header dah tulis dah..haha..-____-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. So,nama blog memainkan peranan juga kan untuk menarik readers ke blog?

      Delete
  5. hmm jumpa kat madam la mana lagi..huhu then tengok banyak blog blog dok sebut eyriqazz ni.. so try baca, n tengok apa yang menarik kat blog ni, pastu, decide letak dalam bloglist so tak miss every update.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks bro...N special thanks juga buat Madammondoq....

      Delete
  6. nabila mengenali blog http://www.eyriqazz.com/ ketika tersesat mencari satu blog , tiba-tiba TERtapak dekat blog http://www.eyriqazz.com/.Dari situ nabila mengenali blog ini dan teus mengikuti perkembangan blog ini :)

    ReplyDelete
  7. Google la!! mase tu i google about Food and restaurant! tup2 keluar nama Eyriqazz.. very-very good info about food sb kalau sedap kata sedap, kalau x sedap, direct je ckp x sedap :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks...wah,special thanks again for ur feedback..yup,for me kalau sedap,kata sedap..kalau tidak, katakan tidak...

      Delete
  8. kenal melalui cakap2 kawan blogger .. masa tu suka baca blog pasal nuffnang ni :)

    ReplyDelete
  9. Bermula dari pencarian maklumat di google. Tapi xingat berkaitan apa. Buka result link blog eyriqazz berkaitan maklumat tersebut, dan terus melekat membaca segala info di dalam blog ini sampai ke hari ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..harap2 maklumat itu dapat membantu...

      Delete
  10. kawan blog yg perkenalkan
    sape lg kalu bukan mama zharfan (kak suzie)
    mula masuk blog ni pun sbb ada giveaway by eyriqazz
    1st time join, menang cash rm10 plak tu! alhamdulillah...
    tak kenal maka tak cinta
    mula2 dulu rase cam eyriqazz ni sombong, hehe..
    maybe sbb tgk dr perawakan muka je kot
    lama2 baru ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3..muka nampak garang tapi okje kalau dah kenal...thanks again MZ....

      Delete
  11. Saya kenal blog eyriqazz dari AE la. Dia cerita pasal eyriqazz blogger yang top dan salah satu anak emas nuffnang. Dari situ saya baca n follow la blog eyriqazz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger top? saja dia bergurau tu bro.... Thanks AE...

      Delete
  12. Dari pakcik google. Kalau tak silap nak cari pasal motherhod expo. Maklumlah tgh dlm pantang, tak dapat gi event tu, dpt baca citer mereka yang pergi pun dpt menghiburkan rasa teringin. Hehehe. Pastu terus follow your blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh,tak sangka dari entri itu...Thanks again...

      Delete
  13. gua kenal lu macam mana pun gua sulah talak ingat ooo..lu selalu kata muka gua garang..pastu gua kata dont jugde the face aaa..talk talk with me first lu baru tau gua macam mana.

    akhirnya jadi gak geng tali barut ek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2..jangan pandang orang pada luarannya saya..Yang nampak baik tak semestinya baik, yang nampak garang, tak semestinya garang...Kak ina KL sebagai bukti....blogger yang cukup happening n go lucky...

      Delete
  14. saya mula kenal blog eyriqazz sekitar bulan november 2010...waktu tu saya mula berjinak2 nak aktif dalam blog. serasa saya kenal blog nie melalui carian google..sbb saya tercari2 tips berblog (banyak ilmu saya dpat dari otai cam bro) dan nuffnang (mula2 saya tak percaya nuffnang nie tapi selepas baca entri2 bro, akhirnya 25/11/10 saya memaparkan iklan nuffnang di blog) maka carian google membawa saya ke sini. semoga bro terus cemerlang dalam berblog sebab bro banyak memainkan peranan dalam donia belog ai dan banyak benda tetang blog saya belajar dari bro. thanks bro utk segala ilmu2 dari bro yg dah saya praktikkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dapat kongsi2kan untuk kebaikan bersama...

      Delete
  15. semenjak mata bertentang mata...di Exora VIP test drive..ahaks! pada mulanye blog sy telah terkubur..tetapi semenjak hari perkenalan itu..sahabat sy menceritakan segala yang sukses mengenai bro eyriqazz..semenjak itu la semangat untuk berblog kembali berbunga-bunga.. ;) wink*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah,dapat memotivasikan...Yup,kalau ada minat, apa salahnya kan? Plus, sambil menyelam,sambil la boleh kejar penyu...

      Delete
  16. eyriqazz antara blog yang terawal saya follow sebab masa tu saya tengah cari blogger yang kerja cikgu..saya mati2 fikir brader eyriqazz ni cekgu rupanya silap sama sekali..tapi tak kisahla tu, sesiapa pun saya follow aje =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, I remember u..Antara blogger terawal yang follow blog eyriqazz dah masih setia sehingga kini... Special thanks in advance Norinaomar...

      Delete
  17. mode ingat2 lupa, tapi rasanya me kenal sbb me join contest yg eyriqazz anjurkan, masa tu me kat UK...then berlarutan hingga me balik msia me attend bday party alisya..thanks a zillion for the frenship--esp me knowing ur wife yg comel lote itew :) and last but not least, u have always been and will always be my blogging sifu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. U menang my grand prize contest saya rasanya..lupala pulak contest apa..Nice knowing u too dan kagum dengan semangat dan tuah madam dalam join contest Offline..nanti kongsi2kan la petuanya ya?

      Delete
  18. kenal blog ni dari blog redmummy masa dia buat entry tiket ke sunway lagoon tu..sejak tu selalu kemari...hehehe

    ReplyDelete
  19. masa blogwalking...tersinggah kat blog ni, trs bookmaarkan..lagi2 ble tgk blog pemes rupenye ni, mesti byk ilmu boleh dituntut..almaklumla msh kurang penglmn dlm duni blogging ni..ihihihi

    neway..nmpk bro & family kt restoran mohd chan smlm, sy mkn kt red chair..nk tgur tp memasing tgh mkn kan..tgk dr jauh jek la...segan pun ade...serba pink 1 family:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aiseh,kenapa tak tegur? U duduk kat meja yang kat luar tu ekks?

      Delete
  20. kenal melalui blog cikepal...
    dia kata dia menang duit RM20 terbaru dari eyiqazz, nak tahu lah jugak..siapa eyriqazz tu. Jadi saya pun search la di google dan terjumpalah blog yang diberi nama Great Teacher Onizuka, bermula dari itulah berminat untuk mengenali blogger ni. lagipun dia suka bagi hadiah...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh,dia tak menang..tu ole2 dari eyriqazz coz blog dia antara penyumbang tertinggi ke sini...

      Thank cik epal...

      Delete
  21. kenal masa first time gi sesi buka puasa dgn Digi & Nuffnang Tahun 2010.. tu pun tahu url blog dari baca review blog rakan2.. segan nak tanya masa tu... org tu duduk semeja dgn org2 nuffnang.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingat2..masatu ko datang ngan wifey ko kan? Aku mati2 ingat masatu ko ni Staff Digi...

      Delete
  22. Saya pun tak ingat jumpa Eyriqaz kat mana , tapi rasanya lah terjumpa dalam blog blogger jugakla . main main blogwalking tu masuk2 macam best . follow . berbaloi jadinya . :D hehe

    ReplyDelete
  23. First Blogger yang dikenali. Ingatkan betul2 cikgu pada mulanya berdasarkan entri pinjaman yg bisa buat celik mata.dah kenal hadu hayy nak mengena jer kerjanya..cehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hak3..cikgu juga..Suami kepada cikgu... hak3,mati2 eden masa jumpa bro :

      1) Skema giler Mamat ni
      2) Mesti takut bini ni
      3) Pernah bercinta ngan RCW (tipu2...)

      Delete
  24. camne sy kenal blog nih?? camni citer dier...

    dulu dulu sy nih suke gak layan citer2 korea n jepon..banyak la jgk citer yg pernah sy tengok.time tuh dok kecoh kate citer great teacher onizuka nih best tapi sy x pernah tgk..try la google2 pastuh kuar blog nih!! time tuh sy nih pon baru je buat blog..sy pon follow la blog nih sampai la sekarang..begitulah citer nye..

    sekian,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..boleh pula tersesat dari situ ya?

      Delete
  25. abang aku yang suruh tengok blog eyriqazz nih.. aku ingat cikgu jepun mana laaa dok blogging nih.. rupanya abang Mat Petak! kali pertama kita jumpa kat Oreo Daddy dunk (hope tahun ni ada lagi laaa kan).

    btw.. aku muda dari ko.. hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hak3..nice knowing u bro...Teringat eden masa mula2 berblog bila tengok kerajinan bro mengomen....

      Delete
  26. sy kenal blog eyriqazz melalui carian google!
    terima kasih carian google!
    sy suka mengoogle pasal tmpat-tmpat makan yg menarik dan review mengenai tmpat makan tersebut.
    jadi terjumpalah blog eyriqazz yg selalu pergi makan-makan di tempat yg saya cari! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...review saya mendapat respons positif ..

      Delete
  27. ijah start kenal belog eyriqazz sebab Mama Zharfan selalu mentioned nama eyriqazz. since situ start kenal siapa eyriqazz and terus follow blog eyriqazz :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks MZ...wah,banyak readers u masuk blog eyriqazz ni...

      Delete
  28. honestly.. mulanya pada awal tahun lepas.. time i pasang niat untuk akif semula berblogging dan semangat ingin tahu apakah itu Nuffnang.. kebetulan Eyriqazz adalah Featured Blogger Nuffnang pada bulan itu. semestinyalah i terjah blog u dari situ kan.. memang Nuffnang telah menemukan jodoh kita lah kan? and now.. u become my sifoo!! Thanks Nuffnang sebab temukan jodoh kita.. ahaksss.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jodoh kita?hik3, dengar dek AE ni mesti dia menangis tak berlagu...Keh3, keep up a good work..U have the potential...Bakal pelapis Kak red ni...

      Delete
    2. hahaahaaa... lawak lak ayat madam.. btw, madam ni ada ciri pelapis kek lapis RM..

      Delete
  29. wan kenal blog Eyriqazz melalui bloglist blogger-blogger hebat. selain itu, ramai blogger yang bercerita mengenai Eyriqazz seperti jejai, madammondoq, kid dan ramai lagi. Ini membuatkan wan rasa teruja untuk mengenali blog Eyriqazz dan ingin mengetahui apakah istimewanya Eyriqazz sehingga di sebut-sebut. Dan jawapannya, anda memang hebat!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks rozuan....rasa nak tangis baca komen ini...

      Delete
  30. Saya tahu blog ni masa tengah search pasal buku Guru Terhebat Olan(GT0), kebetulan nama blog ni pun GT0.. dan di dalam buku tu sebut GTO(Guru terhebat Olan) merupakan olahan dari sebuah cerita jepun yang bertajuk Great teacher Onizuka, kalau tak silap saya lah,hehe ^_^ ..

    ReplyDelete
  31. Rasanya kenal blog Eyriqazz masa bloghopping mula-mula nak berblogging. Baca komen kat blog kak Red kot rasanya. Akhir tahun 2010 cam tu. :) Mantap blog ni. Hope one day leh blaja dari sifu.. :)

    ReplyDelete
  32. tak pasti antara jumpe sebab contest atau jumpa melalui blogwalking...ase cam blogwalking daripada madammondoq je...heee....pastu nama blog GTO ingat cite jepun tuh...hehehe

    ReplyDelete
  33. MJ pun kenal blog ni masa tengah masyuk join contest montest dan GA yang dianjurkan blogger :) Dari situ lah MJ kenal Bro Eyriqazz smpai la sekarang walaupun dah kurang join GA :)

    ReplyDelete
  34. Salam Tuan, saya mula mengenai blog Eyriqazz melalui Nuffnang..Pada ketika itu pertama kali saya mula membina blog..dan pada ketika itu Eyriqazz merupakan Nuffnang Featured Blogger..dan sekarang sudah hampir setahun saya berblog..pelbagai input yang saya dapat melalui blog Eyriqazz, tips berblog dan hasilnya sangat bermanfaat..

    Dan pernah sekali Eyriqazz menganjurkan satu segmen Kad Raya..dan saya merupakan salah seorang penerimanya..

    ReplyDelete
  35. gua kenal sejak bila ekk, maybe time ko menang pojek alpha. tapi rasanya time join event astro

    ReplyDelete
  36. singgah di blog Mr. eyriqazz dr blog Mama Zharfan. terus melekat!

    ReplyDelete
  37. saya kenal blog ni dari Sumijelly..adik saya..siap dia bawa kawin cik Sekilas lagi..adik saya lagi...terus follow..namun begitu memang blog ni menarik...

    ReplyDelete
  38. First landing page ku kt Eyriqazz ni kat entry : My First Cheque dari Nuffnang.

    Sejak tu mula la menyampah dengan Eyriqazz ni. Bukak plak entry menang ipad2 la, contest sane sini, mcm glamour je jadi blogger ni? Lepas tu bace entri hangit, sakit hati pon ada. Sedar tak sedar tiap tiap hari aku dok usha blog ni!

    ReplyDelete
  39. Pia kenal dari ketua GTB :D
    Kak Ina

    ReplyDelete
  40. Nurul kenal Blog Eyriqazz mase Blog ni terpilih dekat nuffnang.. mula mula tu nurul hanyalah silent readers dekat blog ni lps tu bila dah kenal sikit Eyriqazz melalui entry kat blog dah berani komen.. sampai lah sekarang ni asyik tertarik2 jer ngan entry yang diupdate..Blog wajib dibaca.. ;)

    ReplyDelete
  41. baru berkesempatan nak komen sini...camne boleh kenal eyriqazz?..
    dulu terjah2 gitu je..byk info2x psl nuffnang....sekali terpilih dlm blogger of the month nuff,terus jadi peminat setia.....rajin komen bab2 alisha je..sebab eca suka kanak-kanak.tambah2 alisha tu comel..tak gitu papa kungfu panda?. :D

    btw,suka gak bila eyriqazz tulis about place bro lawati esp sabah.thanks for promote sabah :D

    ReplyDelete
  42. Saya kenal blog Eyriqazz.com semasa guna Google kiranya kuasa SEO untuk nama blog memang power.

    ReplyDelete
  43. From dapur tanpa sempadan ( mat gebu) bloglist ;) Suka baca on review pasal tmpat mkn. Thanks bro

    ReplyDelete
  44. sebab MZ soh vote entry dia dan LIKE Eyriqazz kat facebook :-)

    ReplyDelete
  45. Blogwalking sudah semesti,
    Terjumpa pulak di event nuffnang,
    orangnya nampak pemalu, dari terengganu sama negeri,
    itu la kisah jodoh pertemuanGGGGGGG :p

    ReplyDelete
  46. Macam mana boleh kenal?. Ermm.. kena selak entri2 lama kat syaisya.com lah kalau nak ingat semula macam mana boleh kenal. rasa kat entri review tu ada mention macam mana boleh kenal. hehe... yang pastinya memang Sya jatuh cinta pandang pertama kat eyriqazz.com ni. you are one of my sifu. Thank you, sifu. Tunjuk ajar ku sifu (hehe... pinjam tagline Mentor) :D

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails