March 3, 2012

Meet The Bloggers

Antara bloggers yang jumpa semalam di event Pelancaran LG Prada Phone with Celcom :

Nisa Kay - Duta Blogger Celcom
Elia - Ex- Khairul Fahmi gf/tunang
Shakiddo - Papa Blogger Yang Hot

Bila Blogger Bergosip

Gosip-gosip time (Dari kiri)
Wawa Tasliman - Kusangkakan Fashion Designer
Hanis Zalikha - Tak perlu diperkenalkan lagi
Alisya - Bukan anak eyriqazz, tetapi adik Hanis
Redmummy - Top Nuffnang Blogger
Nani Rostam - Bakal Mak Mertua Hazman Fadzil...Hik3..
Yuyu Zulaikha - Blogger Kecil Molek
Group Photo . Yang tak mention lagi, Shah (Staff baru Nuffnang), Farahnaz (Staff Nuffnang)

This is the beauty of blogging and attending the event. Dapat kenal lebih ramai bloggers dengan lebih rapat, dan kembangkan Network yang sedia ada.

31 comments:

  1. sajer nak bagi akak jelezzz kan...cisss

    ReplyDelete
  2. perghhh....
    ni smua blogger otai yer eyriqazz...
    bile lerr blh jadi mcm uols kan...huhuhu

    ReplyDelete
  3. teringin nak dpt invitation mcm ni jgak..belum ada rezeki lagi

    ReplyDelete
  4. jeles gler.. nak join jauh,..haha

    ReplyDelete
  5. uwaaaa!!!! kenapa i tak di invite jadi model pegang LG Prada tu!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak diajak...nanti celcom terus suruh u jadi model diorang....hak3...

      Delete
    2. sebab u amik Digi.. hehehehee

      Delete
    3. mana leh.. digi dah ambik u jadi duta S II

      Delete
  6. malu nyee saya.. huhuhu.. segan, tapi best sangat.. :)

    ReplyDelete
  7. seronoknya... dah kat johor sekarang nie.. makin susah nak attend event nuffnang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe one day boleh suggestkan NN buat event di sana pula..

      Delete
  8. wahh bestnye,,sume blogger2 ngetoppp,,;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah,kecuali yang gambar first tu...hak3...

      Delete
  9. Haishh..bila la nak join event ngan korang....huhuhu

    ReplyDelete
  10. Bila la dapat join event ngan korang...huhuhuhu

    ReplyDelete
  11. hihihi fashion designer? doakan ek memang ada cita-cita nak jadi.. :)

    ReplyDelete
  12. semua blogger glamour tu... terbaiklah bro...

    ReplyDelete
  13. hai hai hai... saya bukan Mat Petak.. hik3

    ReplyDelete
  14. heee jd Duta Blogger Celcom pulokk..
    mentang2 i pakai serba biruuu auww...

    madam: xpe2 nnt ade phone samsung galaxy S3 biorlah kite jd model x bertauliah bersama2 yekk :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hik3,memang kena serba biru n sesuai jadi duta celcom....

      Delete
  15. Bro... Angkat la satu DSLR .. baru menarik skit gambar gadis dan wanita blogger nie ...hehehehe

    ReplyDelete
  16. ni first time brpeluang attend event NN ni. best! hope to see u guys again.. leh rapatkan siloturahhim.. ;)

    ReplyDelete
  17. bloggers otai sume nih. yuyu sgt comel! suke tgk die. hehe

    ReplyDelete
  18. seronoknya berjumpa ramai blogger

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails