March 3, 2012

Penangan Model Celcom

Fuhh, hebat sungguh Penangan Model Celcom di Pelancaran LG Prada Phone semalam. Sampaikan ada Mamat ni taknak pulang semalam,..Teruja dan antara detik pertama bertemu dengan Model Celcom kot...Action speak louder than word :


Aksi Menggoda buat Abang Shakiddo.. 
Model : Ehh, awakni la pengomen tegar di blog saya kan?
Shakiddo : Ehh, awakpun ada blog ke?
LG Prada serius menggoda..
Jelingan manja buat Abang Kid
Rambang Mata si Kid..Mana satu dia nak pi mengorat ni?
Beriya Model ni ajak bergambar ngan eden..Ingat eden ni Datuk K ke? Hak3...
Macam anak patung
Ehh, siapa yang semakin rapat2 tu?
So, Abang Kid, semalam jumpa jalan pulang ke rumah tak?

12 comments:

  1. amboiii!!! ulat bulu dah naik daun memasing yek????

    ReplyDelete
  2. wow...mmg menggoda la sorang2...

    ReplyDelete
  3. Masing-masing bila dapat kepak sampai lupa diri. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kepak takde bro,pi sini pun naik lrt...hik3

      Delete
  4. Seriously saya tengok model2 ni macam bapok

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke bro?yang tu kena tanya kid..dia lebih pakar...

      Delete
  5. Rasanya model tu di make upkan terlebih sangat kot....takpe2x janji happy kan dapat cuci mata.... keh3x

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails