March 3, 2012

Yuyu Zulaikha : Kecil Molek Orangnya


Finally, dapat juga berjumpa dengan Yuyu Zulaikha , blogger kecil molek ini pada Launching of LG Prada Event with Celcom semalam. Sweetje orangnya, lemah lembut dan muka ala-ala anak patung. Hik3, just kidding Yuyu.

Anyway, teruskan berblogging ya Yuyu. Jangan persiakan potensi yang ada. Tapi, pelajaran jangan dilupa juga.

Yuyu Zulaikha kecil molek orangnya
Lemah lembut tersusun kata
You're right kalau ada rezeki tidak kemana
Rezeki belanja eyriqazz Meatballs IKEA bilala pula?

31 comments:

  1. bro pon napak comel bila dok sebelah yuyu comel nih..hehehe

    ReplyDelete
  2. kirim salam kat Yuyu..hehe :D

    ReplyDelete
  3. amboi siap pntun buat yuyu lagi. tp yuyu mmg sgt cute. suke!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..memang cute..macam barbie doll pun ada...

      Delete
  4. Sangat kecil dan sangat molek rupa parasnya :) :)

    ReplyDelete
  5. comel sangat yuyu..kecil molek je

    ReplyDelete
  6. nice to meet you too yuyu..

    ReplyDelete
  7. oh..memang kecik betul Yuyu ni..sweet jer muka dia..

    ReplyDelete
  8. memang boleh jd pelapis red mummy tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed...inilah antara pelapis kak red in the future...

      Delete
  9. warghhhh...beshnye jumpe nan kak yuyu...jelez ni...hahaha

    ReplyDelete
  10. MMG COMEL JER YUYU NI KAN..
    MUKA DAN BADAN SAMA2 COMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi,betoi,betoi..macam barbie doll

      Delete
  11. hikhikkk ^^
    terima kasih abang eyriqazz untuk semua nyaa!
    saya malu sangat sangat semalam.. first time kannn :)

    ada pantun laaa!

    -.-' tak reti nak balas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..tak kira,kena balas juga pantun...

      Delete
    2. surrender -.-' bahahhaa.. sajak boleh la..

      Delete
    3. wah siap ada pantun 4 kerat lagi.. yuyu sila jawab.. special entry untuk yuyu je ke? hihihi.. :)

      Delete
  12. wow bolehlah jadikan calun menantu akak..ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2..anak sulung,anak tengah or anak bongsu kak ina?

      Delete
  13. sweet je yuyu ni. oh btw, bila u ols mkn meatball IKEA wajib singgah office kak sha di IKANO ni..hehe

    ReplyDelete
  14. manis juga ni blogger,
    ok mas bro, ijin ke blognya ya buat kenalan ni hehe :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails