April 30, 2012

Jalan-Jalan di Seremban AEON 2 Shopping Centre

Semasa bercuti di Melaka/Seremban beberapa bulan lepas, sempatlah singgah di Seremban AEON Shopping Centre. Boleh tahan besar dan meriahnya :

Dulu JUSCO, Skang sudah ditukar nama kepada AEON
Suasana Santai. Tak crowded mana. Nak jalan dan shopping pun selesa
Tertidur pula puteriku
Sony Centre
Restoran Arena Food Court. Tak sempat nak terjah
Jom Shopping. Reward Point AEON memang menarik hati 
Window shopping. Terapi minda bagi wanita kan?
Jom beli buku di MPH
Dah bangun. Dapat main games bukan main seronok laa lagi

12 comments:

  1. besar jgk ek!! boleh lak alisya tido dalam troli tuh..huhu~

    ReplyDelete
  2. cutejer alisya tido dlm trolley ehhehe

    ReplyDelete
  3. Macam anak sy...mls bwk stroler, nasib baik boleh tdo dlm troli je...hihi

    Salam kenal..:-)

    ReplyDelete
  4. Boleh dukatakan mana2 je mesti ada Jusco kan.. orang pompuan memang suka shopping dekat Jusco ni..

    ReplyDelete
  5. seremban 2 mmg best.tak crowded. pernah pergi sekali je.pernah makan kat manhattan fish market kat sana

    ReplyDelete
  6. Saya dan famili kebetulan ke AEON Rawang. Antara terawal sampai jam 10.10pagi. :-)

    ReplyDelete
  7. haha.. your daughter is cute ^^ how old is she?

    ReplyDelete
  8. wah... ayik. pasti bukan cuma sekedar window shopping nih...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi