July 30, 2012

Berbuka Puasa di The Chicken Rice Shop, AEON Wangsa Maju

Weekend lepas, sempatlah berbuka Puasa di The Chicken Rice Shop, AEON Wangsa Maju. Restoran yang sentiasa menjadi pilihan kami setiap tahun untuk berbuka puasa setiap tahun. 


Nasi Ayam. Campurkan lada + bawang putih, memang terangkat
Ayam. Bahagian dada utk saya, peha untuk Isteri

Rasanya bean sprout Chicken rice shop antara yang terbaik cara ianya dihidangkan dan rasanya

Minta extra kicap. Baru kaww
Pai Tee , kegemaran Isteri

Kerabu mangga. Boleh tahan juga

Pencuci Mulut. Sejuk-sejuk gitu

Air soya dan Pepsi untuk 3 orang

Jom berbuka puasa

Aiseh, kepenatan agaknya

Papa, Alisya nak juga

Full house

Total, RM52.14 selepas tax utk tiga orang. Umm, makan pun kena tax kan?

Overall, menepati citarasa kami. Chicken Rice shop antara pilihan terbaik bagi kami untuk pekena Nasi Ayam. Indah khabar, Indah rupa.

23 comments:

  1. suke jugak chicken rice shop!!.. Tp alamanda punye tengah reno...tatau nak gi mane punye... huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik3..mehla ke setapak..bolehla belanja eyriqazz sekali

      Delete
  2. suka gak pai tee tu. asyik telan air liur jer masuk sini..haissshhh

    ReplyDelete
  3. taste i good but the price is a bit expensive. dah tak datang after first try

    ReplyDelete
  4. TCRS memang best..i like nasinya..sedappp

    ReplyDelete
  5. perghh.... memang kenyang perut kalu makan set ayam cenggini....

    ReplyDelete
  6. dulu masa mula2 bukak lagi murah 2 org makan mcmc2 ada mcm 4 org makan

    ReplyDelete
  7. mmg notice yg tahun lepas pun eyriqazz buka kat sini. selamat berpuasa!

    ReplyDelete
  8. makan banyak camni RM 50++? okey gak la..

    ReplyDelete
  9. favourite kite..Pai Tee...sedapppnyaaaa...

    ReplyDelete
  10. penuhnya atas meja. Habis ke tu? hehe

    ReplyDelete
  11. saya pun suka the chicken rice shop.

    ReplyDelete
  12. salam,
    eyriqazz jom join myChef cooking competition...kkida pasti you ada cooking talent yang tersembunyi...hadiahnye lumayan...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huk3..kalau saya terror masak confirm saya dah join..Ni terror makan adalah...tapi kalau bak2 masak ni, Je jai n kak ina Kl memang terror...

      Delete
  13. berbaloi la dengan harga nya kalau ianya sedap..kan??
    banyak macam tu pun baru 50++ kira ok la tu..kaan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. for me kira okla...makan di restoran 3 orang, lebih kurang Rm17 seorang complete set...

      Delete
  14. sodapnya kerabu mangga!! bile nak IKEA? HEHHEHEE

    ReplyDelete
  15. Sudah lama tidak ke Wangsa Maju sejak orang tua berpindah ke Bangi. Kalau tidak port singgah tuh. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi