September 24, 2012

Aaron Aziz Telefon



Minum air kosong je Papa? Kedekut laa Papa ni..

Air kosong pun kosong la..Bagus untuk kesihatan

Betul kan topi dulu...

Kring, kringgg....


Hello, Aaron Aziz? Nak offer Alisya berlakon dengan Kakak Mia Sara Nasuha?

RM10 ribu satu filem?

Umm, nantila Alisya fikirkan...
Alisya ada duit banyak-banyak pun, nanti dah susah nak "Paww" Mama
RM20 ribu? Hanis Zalikha pun berlakon?

Papa pun boleh berlakon?

Papa Jadi Pak Guard? Umm, bolehla camtu...Nanti Alisya call Uncle Aaron balik ya...

P.s : Mak Hanis Zalikha cakap, Alisya banyak malu-malu depan kamera, susah kalau nak audition...Hik3, takperlah, Papa idam-idamkan Alisya jadi Doktor Gigi or Businesswoman yang berjaya ....

20 comments:

  1. comel anak demo senyum bos.
    moga anak jadi doktor gigi dan businesswmoan yang berjaya nanti ye.
    amin.

    ReplyDelete
  2. amboi..Aaron aziz call...dasyat..hehe...nak ajak berlakon kot..dapat offer sambar..kekeke...

    ReplyDelete
  3. suka tgk pic alisya berkaler pink nih...especially pic yg 2...manis!

    ReplyDelete
  4. better alisya jadi doktor gigi..~:-p

    ReplyDelete
  5. me pernah la jumpa Aaron face to face banyak kali lagi....hehehe...ini Aaron betul2 eh....sebab me kenal isteri Aaron :-)

    ReplyDelete
  6. biasakan bawa alisha gi audition..sure ble.hehehe.

    ReplyDelete
  7. Assalam, hhahah... comel gitu...

    ReplyDelete
  8. hahaha..comel comel...
    tang papanye jadi pak guard tu sy stuju bangaaatt.. hohoho

    smoge cite-cite papa utk alisya tercapai hendaknye, insyaAllah :)

    ReplyDelete
  9. Serius comel.. Pandai berlakon pegang phone pulak tu

    ReplyDelete
  10. comey sangat2, dialog yg diberikan memang kena lah.. haha

    ReplyDelete
  11. memang kuah tumpat ke nasi, ada bakatlah bro...

    ReplyDelete
  12. Alaaa....kalau papanya pegi audition mesti boleh dapatnya....untuk rancangan HAK PENGGUNA ataupun BICARA RAKYAT....hehehhe

    ReplyDelete
  13. kenapa tak suruh alisya ikut mama je..hehe

    ReplyDelete
  14. Ayohhhh.. kecil2 sudah demanding... ermmmm mesti tengok papa dier on phone lama2 diskus "deal" sampai terikut... heeee

    ReplyDelete
  15. hahahaaa... ape laaa yang di ngomelkannya tu...

    ReplyDelete
  16. Kalau malu-malu depan kamera. Lepas ini kena selalu minta beraksi didepan camera.

    ReplyDelete
  17. Moga alisya jadi doktor gigi... amin... heheh (nama anak kita sama...)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi