September 23, 2012

Riang Ria di Genting Highlands

Riang Ria di Genting Higlands. Pukul 11 pagi sudah bergerak dari Genting Awana Resort ke atas Genting Highlands
Perkhidmatan bas percuma untuk penginap. Setiap 1jam lebih kurang
Harga Park. Alisya excited. Belikan la Indoor untuknya
Favourite dia .Keretapi
Pusing-pusing, ALisya nak buat drift ni
Ramainya peminat Alisya
Pong Pong
Naik Rusa pula
Alisya dengan CIk Ngoh

Giler "murah" makanan. Goreng pisang RM7 4 ketul

Outdoor. Kabus dan agak sejuk

Sejuk sambil pekena sweet potato memang layan
Naik lagi buat 2nd round
Kita makan dulu
Jom terjah strawberry farm pula
Amboi-amboi
Peace..

31 comments:

  1. huhuhuhu.. best laaaa jenjalan genting.. rinduuuuu

    ReplyDelete
  2. bestnyerrrrrrrrr family boleh gi situ :)

    ReplyDelete
  3. seronok nampak gayanya..hehe...teringin juga nak bawa anak saya ke genting..

    ReplyDelete
  4. giler.

    tujuh ringgit empat ketul.

    stroberi tu macam plastik je.
    hehe

    ReplyDelete
  5. wah terjah genting pulak ye.. cuti2 malaysia betul mat tiger ni

    ReplyDelete
  6. lama xp genting.. mesti lagi best

    ReplyDelete
  7. x ambil pakej outdoor? lg byk mainan.. heheh
    sonok dorang yer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. x ambil coz rasa cam tak berbaloi alisya seorang yang nak bermain...

      Delete
  8. aik.. kenapa saya tak tau kat genting highland tu ada strawberry farm?? pelik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..memang pelik bro kalau tak tahu..=p

      Delete
    2. blela bro ajak neelofa pi strawberry farm camtu bro..hik3

      Delete
  9. Dah lama juga tak pergi Genting.

    ReplyDelete
  10. bila la nak boleh bercuti ngan family kat Genting ni... asyik sibuk ja...

    ReplyDelete
  11. Skang nie goreng dah semakin mahal... kalau kat kajang pisang tu diorang belah tiga empat... jadi nipis....huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat terengganu or kelantan, rm1 boleh dapat dalam 10 ketul..giler murahh

      Delete
  12. A'ah kan...kat genting ada strawberry farm la..x penah tau pun

    ReplyDelete
  13. aik..ada ladang strawberi ke? tak pernah tau pun. Nampak sangat lama tak jejak kaki ke Genting..nak kena repeat ni..hehehe

    Entri terbaru LuckyBid.Com.My – Web Lelongan Terbaru Idaman Kalbu
    Entri terbaru Cuti-cuti Kuantan

    ReplyDelete
  14. Dah lama rancang nak p genting ni, tapi takda rezeki lagi dapat p sana.

    ReplyDelete
  15. Jarak rumah saya ke Genting tidak lah jauh sangat. Kalau tidak ada tempat hendak pergi naik Genting. :-)

    ReplyDelete
  16. aku suggestkan. ko beli PASS TAHUNAN la eyriq.. dah ko selalu turun naik GH macam umah kedua dah.....

    lagi untung kot beli PASS balik hari pun boleh pergi......
    tiap2 bulan pun boleh pergi........

    rugi beli tiket setiap kali nak pergi.. hehehe

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
  17. peace...sedapnya strawberi tu..petik dariladang mesti best..hehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi