September 25, 2012

Pemenang Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati


Seperti dijanjikan di entri sebelum ini, diumumkan pemenang Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati . Boleh dikatakan tiada bantahan diterima, jadi keputusan sebelum ini dikira final dan valid. Sebarang surat menyurat selepas ini tidak akan dilayan . Pemenangnya :

1st Prize - RM500 Cash + ( 20,000 trafik dari Denaihati.com ) + ( iklan banner saiz 125x125 sebulan di blog cik tom)

2nd Prize - RM300 Cash + (10,000 trafik dari Denaihati.com )

3rd Prize - RM200 cash  + 5,000 trafik dari Denaihati.com

4-5th Prize - RM100 Cash + 5,000 trafik dari Denaihati.com 




* Pemenang tempat 1-5 dikehendaki revealkan "Rahsia Kejayaan" bagi memenangi Contest ini. Sekiranya gagal berbuat demikian, hanya 50% daripada hadiah akan diberikan kepada pemenang as niat asal Contest ini adalah berkongsi tips SEO buat semua. Bolehla e-mailkan ur write up or permalink rahsia kejayaan ke iman1237@hotmail.com . Rahsia kejayaan mereka akan dipublishkan di blog Eyriqazz.com .

6-7 Prize - RM50 Cash each

8-10 Prize - RM30 Cash

11-20 Prize - RM10 Cash


16- 20 (Lucky draw)

Entri Pilihan terbaik - RM100 Cash +  iklan banner saiz 125x125 sebulan di blog cik tom)




Pemenang Cari Penaja Contest, Grand Prize 1g emas :

blogsboo@gmail.com
Consolidation Prize : Sya Isya (RM10 Cash)

Tahniah buat semua pemenang. Bolehla e-mailkan details anda ke iman1237@hotmail.com.

InsyaAllah, akan anjurkan more contest dari masa ke semasa.

50 comments:

  1. TAHNIAH kepada pemenang..eca nak tunggu entry rahsia SEO dri top 5 ne..nak tau juga especially forblogger tu.hehehe.

    even tak menang kan.dah dapat duit raya dri bro.hehehe.mekaseh :)

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang2 seo..anda semua memang hebat. blogsboo dapat GB, memang terbaik, tahniah!. Sya dapat rm10, oklah tu. rezeki juga tu :D

    p/s: start naik sem ni tensen dengan line tenet kat kolej. susah nak buat kerja, huhu... susah nak blogging sebenarnya. ha3..

    ReplyDelete
  3. Assalam, tahniah kepada semua pemenang... memang dah agak Forblogger.net pasti akan menang punya...... semuanya memang hebat... harap lepas nie dapatlah rahsia tips SEO dari mereka semua tu... (^_^)

    ReplyDelete
  4. Tanniah kepada semua pemenang. Anda semuanya hebat. :-)

    ReplyDelete
  5. YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!1111

    KALAH~

    ReplyDelete
  6. tahniah kpd semua pemenang....x berpeluang nak join....sedih...hehe

    ReplyDelete
  7. forblogger.net tu memang gila la.. apa2pun tahniah kepada beliau.. memang masta seo..

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat semua pemenang... Tak sabar nk tunggu rahsia kemenangan 5 org yg diatas.. Hope lepas dia org cerita rahsia.. Boleh manfaatkn dkt blog

    ReplyDelete
  9. tahniah kepada semua pemenang!! anda layak memenanginya.. tak sabar tunggu rahsia SEO dari mereka.. :)

    ReplyDelete
  10. 1st time sy join contest seo ni dan dpt tempat ke-13. pncapaian yg baik bg sy. Tahniah kepada pemenang2 semua.

    tak sabar tunggu rahsia pemenang top 5.

    ReplyDelete
  11. terima kasih bro eyriqazz. menang emas pun jadilah :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah pada pemenang. Memang hebatlah diorang ni :D

    ReplyDelete
  13. hebat2 semua pemenang ni..tahniah!

    ReplyDelete
  14. tahniah pada semua pemenang.....syok dpt hadiah....jaa tak reti pasal SEO bagai ni..heeee

    ReplyDelete
  15. tahniah yg memenangi,. tak sabar juga tunggu rahsia SEO pemenang top 5 ..

    ReplyDelete
  16. salam...
    eh dapat lucky draw la,tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  17. Salam bro, thanks anjurkan contest ni sekaligus menangkat sy sbg pemenang.
    Tanpa buang masa, malm tadi saya luangkan sket masa buat post panjang sbgmana syarat ditetapkan tersebut : http://www.forblogger.net/2012/09/contest-seo-eyriqazz-vs-denaihati.html

    ps: dah send kat email jg.

    Thanks

    ReplyDelete
  18. Tahniah pada semua pemenang bertuah :)

    Tak sabar nak tahu rahsia kejayaan SEO mereka ;)

    ReplyDelete
  19. Terima kasih Bro Eyriqazz.. Saya dah pun kongsikan rahsia kejayaan saya memenangi Contest SEO ini di url berikut:

    http://www.coretananuar.com/2012/09/rahsia-kejayaan-pemenang-top-5-contest.html

    Harap info ini dapat memberi manfaat kepada kita semua... Tak sabar nak tunggu rahsia kejayaan Forblogger.net..

    ReplyDelete
  20. Memang yang terbaik menang, tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  21. baru baca dari blogger CORETAN ANUAR je....tips usaha SEO yang gigih

    ReplyDelete
  22. tahniah kepada semua pemenang... ayat skema kan? apabila memberi ucapan kepada pemenang.

    Kena cari ayat baru supaya tidak klise...

    ReplyDelete
  23. Anda semua hebat!!! Termasuklah penganjur dan pengomen!! Heheh

    ReplyDelete
  24. siap dia buat blog lagi utk contest ni erk. tahniah kepada pemenang . pengalah jangan sedih2 :)

    ReplyDelete
  25. the thing that made me smile like crazy is bila jadi salah seorang Pemenang Cabaran SEO! saya dapat lucky draw.. wahh rezeki tu.. ! TAHNIAH untuk semua pemenang..nak kongsi rahsia SEO pemenang top 5 ..bagi pencerahan sikit bro!

    syukran jiddan.

    ReplyDelete
  26. tahniah kepada yg menang..mmg terbaik la.. :)

    ReplyDelete
  27. Tahniah pmenang.. Ruginya xjoin ..

    ReplyDelete
  28. Tahniah pmenang.. Ruginya xjoin ..

    ReplyDelete
  29. yey Menang tempat ke 9 :)
    x sabar nak tunggu rahsia top 5 :)

    ReplyDelete
  30. tahniah buat pemenang...semua hebat2

    ReplyDelete
  31. ni semua otai-otai ni... tahniah... boleh la cedok ilmu sikit2...

    ReplyDelete
  32. Hehe..tu dia...tahniah semua pemenang...

    ReplyDelete
  33. waaahhh...masyuk gile semua pemenang... congratz tuk semua yg dpt hadiah wpun saguhatii...

    Nadot tunggu eyriqazz blanje je la nampanye... hehehe

    ReplyDelete
  34. tahniah kpd kesemua pemenang...thank juga buat penganjur, bro eyriqazz n semua penaja :)

    ini entry reveal dr ciktom;

    http://www.ciktom.com/strategi-teknik-permainan-seo-cik-tom/

    ReplyDelete
  35. Selamat kepada seluruh pemenang, semoga kedepannya makin sukses

    ReplyDelete
  36. Salam.. tahniah kepada pemenang siri kali ini. Thks bro kerana penat lelah dalam menganjurkan kontes dan melayan kerenah semua... hee maklumlah kontes... apa pun harap dapat beberapa tips yang teramat berguna dari pemenang yang telah pun dikongsikan...

    Sekali lagi tahniah kepada semua peserta...

    ReplyDelete
  37. salam..
    tahniah pada pemenang..
    hebat-hebat belaka tu :)

    ReplyDelete
  38. Sy dah lama email utk beri maklumat nombor akaun bank.
    Tapi sampai sekarang masih belum terima hadiah tu.

    Harap pihak penganjur alert dgn perkara ni.

    Lagi satu, masih ada berbaki 4 lagi reveal entri yang belum di posts kan kat sini.

    Terima Kasih.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi