February 17, 2010

Bestnya Diurut Gadis Cantik

Pengalaman Mengurut yang mengujakan

Psst,psst,cerita ini untuk bacaan 18 tahun ke atas sahaja.Sesiapa yang bawah 18 bolehla tutup dan diminta tidak meneruskan membaca.Nanti anda mengalami mimpi yang mengujakan/basah-basah katil saya tidak mahu tanggung.

Pengalaman ini berlaku suatu ketika dahulu.Masa, tempat, dan tarikh dirahsiakan. Pada malam itu, sampailah di sebuah rumah urut yang terkenal di ibu kota.Terus dipinta tukang urut gadis yang paling cantik ketika itu. Tidak lama ketika itu, sampailah gadis yang begitu cantik itu. Gadis Thai jati, sangatlah cantik dan menawan.

Pengalaman itu begitu mengujakan. Memang pandai dia mengurut dan itulah antara urutan paling best pernah dirasakan. Urutan Thai pula tu, memang mengasyikkan  dan hampir terlelap dibuatnya. Masa berlalu begitu kejap sahaja dirasakan. Habis je mengurut, gadis itu bertanya, "Abang taknak tambah masa ke? ''. Tambah masa?, takpelah, dah nak balik ni, tapi kalau nak ambil gambar boleh? ''. Gadis urut tu menambah, boleh, apa salahnya. Tapi jangan postkan di Internet ye?"

Inilah pertama kali nak revealkan gambar gadis tersebut. Nak tengok ke? Oklah,untuk korang semua, kali ni je tau :

Bukan yang ni . Lebih Cantik dari ini
Bukan yang ni juga.Lagi-lagi cantik

Ehh, cantik sangat ke? Memang cantik, kalau aku tunjuk mesti korang jatuh hati. Oklah, untuk tidak menghampakan korang, Marilah aku perkenalkan gadis tersebut, dahla pandai mengurut, cantiknya mengalahkan Ratu Cantik Thailand. Inilah dia , gadis tersebut :

Amcam, Cuntak?

Hahaha,mari kita tengok siapa yang kena?Adakah bro JAI , Bean Moreno ataupun Aus yang masih mencari? . Hik3, cerita di atas adalah nukilanku dan melalui pembacaan ku semata-mata. By the way, selipar urut ni ku baru beli di Melaka sempena pergi melancong di sana :

Offer yang mengujakan( Action is better than word )

Testimonialku : Fuhh, sakit  tapi best dan syiokk. Mengujakan dan I Like It. Hik3, murah dan berpatutan. Berbaloi-baloi. Berjalan-jalan di Melaka pun rasa kurang lenguh skit berbanding selalu, namun baru je guna 2 tiga hari, tak ble la nak komen lebih kan?Nak tahu lebih lanjut pasal mengurut ni, bolehla tanya saudara JAI, Aus, dan juga Bean Moreno. Mereka memang arif bak2 mengurut ni. Hik3, gurau je bro.

Dan inilah hasilnya selepas diurut gadis cun @ selipar urut tersebut :

Berlubang-lubang kakiku

P/s : Hehehe,dah lama tak pi buat reflexologi. Memang best dan mengujakan especially yang kat Sabah, memang terror orang Sabah ni mengurut. Anda pula bagaimana? Best tak bila diurut? Aus, JAI, dan Bean Moreno, taknak kongsi story ke?Hik3...

P/s/s : Sebelum terlupa, minggu ni seperti dijanjikan/kalau tiada halangan , aku bakal menerjah Sepet, Ariffshah dan juga Kak Ina KL. Next weeknya pula, mungkin lebih ramai yang bakal diterjah. Terjah tetap terjah.

39 comments:

  1. haha..besar2 lubangnye
    mesti berat ni
    ekekeke..jz kiddin~

    ReplyDelete
  2. amboiiii urut urut pulakkkk. Terjah tak tinggal ye. bagus bagus.hehe :)

    ReplyDelete
  3. haha dlu kecik2 suke maen ksot tu.sakit ah

    ReplyDelete
  4. sya pnya la teruja nak tgk muka pompuan tuh...tetiba selipar tuh plak yg di tepek...potong stim btul!!!

    ReplyDelete
  5. bro kasi terjah si aus biar die terbatuk2...hak2

    ReplyDelete
  6. bro...n3 kamooo sgt mengujakan...hehe gadis cantik yg itew kah????/mmg cun oooo......hehehe

    ReplyDelete
  7. eheheh.
    macam ayah nadia la
    ayah nadia pun ada pengurut cantik macam ni. cun ooooooo

    tapi nadia baru pijak sikit
    dah jerit mcm kene rotan
    sakitla

    hehehe

    =D

    ReplyDelete
  8. HAHA. berdebar baca entry ni, rupanya. ciskek! :D

    ReplyDelete
  9. owh kasut tu best woo...tapi besar sangat ketulan dia tu...sakit aku rasa. aku suka selipar arwah tok aku dulu. yang getah dan ketulan dia kecik sket..

    ReplyDelete
  10. Perghh..dah lama tak urut badan bro..last sekali masa kecik-kecik buang angin sampai sekarang nie serik tak nak urut buang angin..hehehe..Baper pasang beli wehh..ada extra buat hadiah untuk contest amcam ahaks..ahaks

    ReplyDelete
  11. mantap titlenya... hampir tertipu aku... haha

    ingt gadis betul, rupanya selipar... :D

    ReplyDelete
  12. hahahahak , aku terkena lagi .
    hahahaha.
    xpe2..
    aku akan kumpul pont nak terjah kau b4 end of february.
    hahaha..

    jgn lupe kontest..
    aku nk menang..
    hahaha..

    ReplyDelete
  13. kt umah ade dulu slipa nih,
    tp skrng ilang ntah k mana,.

    igtkan gadis cntik apo plk,.,.]
    kui3

    ReplyDelete
  14. aku pun nak urut kaki juga lah...

    ReplyDelete
  15. bukan bean saja kena tipu...i pn!!huhuhu...

    ReplyDelete
  16. hik2..berlubang2 kaki..mcm sarang apa pulak..huhu..

    ReplyDelete
  17. wah saspen jugak nak tengok kecantikannya, rupanya ditipu bulat2...

    tapi urutan thai memang saya suka
    pernah diurut di Bangkok
    tapi pompuannya tak lah cantik sangat
    biasa je
    cuma urutannya memang best

    ReplyDelete
  18. haha..ingatkn betul td....ader tempat urut best x?hehe..

    ReplyDelete
  19. cuma guna utk few minutes je..then surrender..sakit woo..

    ReplyDelete
  20. alamak 'gadis' nie kat umah i dah lama ko...
    sakit yg sodap.....

    ReplyDelete
  21. Mula-mula baca topik dah seram.
    Biar betul Great Teacher Onizuka kite ni. Ehehi.

    ReplyDelete
  22. p urut kat kerusi urut ogawa plak hat 3minit singgit tuuuu

    hehehehe

    ReplyDelete
  23. kalo nadia, memang xbrani nak gune selipar camtu... saket wooo

    ReplyDelete
  24. wakakakaka..siot ko qazz. rupernyer siper tuh..kehkehkeh. zie pun ade seketui taw. sodap wooo di urut leh siper tuh


    :P

    ReplyDelete
  25. ekekekkekeke..mmg cun lah selipar tu..
    dlu rajin gak pakai..sakit ...rasa mcm tobat dahhh

    ReplyDelete
  26. hahah..ptotlar famous sgt entry nie..hahah..siut r entry nie! :P

    ReplyDelete
  27. apalah GTO ni ingat cantik mana pompuan tu hehehe.sabar jelah
    teruja i taw

    ReplyDelete
  28. ehmm best tau kena urut...dulu suker urut kaki kat jakarta..murah giler..skrg tak nak lah..mahal giler..
    tengah kumpul point nak terjah kamu ni..tapi akak tunggu kamu punyer dululah..

    ReplyDelete
  29. cam sakit je gune bende alah tu ..

    ReplyDelete
  30. suspen bro..aku nak tau nama pmpn yg pkai shawl tue, ahax!

    ReplyDelete
  31. sesekali gi urut layan awek spa syok gak..

    ReplyDelete
  32. just rm10 ek.. cheap.. compare thai massage, rm50 for 2 hour..

    ReplyDelete
  33. urut2 dgn awek mmg syiookkkk!! haha

    ReplyDelete
  34. Aku pernh urut kaki dkt sabah.. Memang terbaik bro.. Tp bukn gadis yg urut.. Cuma separuh gadis je.. He3

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails