April 29, 2010

Hanis Zalikha Wish Good Luck

Gembira dan teruja dihati ini, apabila buka twitter account :

Hanis Zalikha Wish Good Luck

Inilah yang di ucapkan olehnya kepada saya :


Teruja dan Gembira Rasanya

Kenapa Hanis Zalikha Wish Good Luck kat saya ? Hik3, Cubalah teka.

Gembira juga bila entry Resume Hanis Zalikha bersama Nuffnang mendapat balasan@ komen dari pemiliknya :


Terasa Entryku begitu Dihargai

Terasa puas hati bila masa terjahan, entry dan review yang dibuat dikomen balik oleh pemilik blog itu. Tidak kiralah komen positif ataupun negatif. Sebab itu terjahan yang eyriqazz lakukan dan janjikan selalu lambat kerana saya mahu memberikan komen dan feedback terbaik pasal blog itu bukan hanya tengok blog itu sekali dan terus kasi review. Rasa tidak puas hati bagi diri sendiri dan mungkin juga pemilik blog itu juga.

Hanis Zalikha Wish Good Luck pembakar semangat
Teruskan usaha untuk kejayaan
Komen membina komen menyengat
Akan ku praktikkan untuk masa depan

P/s : Semangat akan lebih berkobar-kobar andainya pembaca sudi untuk mengundi saya di sini :


Mudah sahaja, klik link itu, registerkan di sana ( Ruumz@ cam Facebook versi Malaysia)  dan Klik Button Like di Link saya ini. Lebih ramai yang vote, lebih tinggi peluang saya. Bila berjaya, akan lebih banyak idea yang akan saya berikan/lontarkan kepada Nuffnang untuk kebaikan bersama. Nanti saya buat entry pasal ini ya? Jadi sebelum itu, jangan lupa votekan saya.Baruje 19 vote ni, masih jauh ketinggalan dengan Peserta lain.

26 comments:

  1. i love u hanis zalikha !!!!!!!
    hahahhahahahahha
    love bro eryqazz jugakk !!
    hahahahahhha

    ReplyDelete
  2. wah3x..semangatnya dia bila hanis zalikha wish gud luck!!hikhikhik..
    by the way, sy bukan doktor..hehe,bru bakal2..insya Allah~..^_^


    gud luck tau in everything u do..*ceceh..ikut2 plak*..join tau contest yg sy tag tuh=p

    ReplyDelete
  3. so cool to be responded by those famous peeps right?.. haha.. all the best ya, eyriqazz =)

    ReplyDelete
  4. hais memang mesra. dengan dni yang comot ni pon dia layan twit2 :)

    Sambil Berblog Korang Buat Apa Ey?

    ReplyDelete
  5. Hanis mmng friendly d twitter =)

    good luck GTO =)

    ReplyDelete
  6. bila boleh tackle hanis ni.hehe

    ReplyDelete
  7. wow, blogger terkenal sudah singgah mesti teruja kan....

    Hidup Tanpa Handphone??

    ReplyDelete
  8. semuga berjaya..pas ni tengu gto glam..

    ReplyDelete
  9. hye GTO!!


    ((lgu poison by takeshi sorimachi best!!))


    =)

    ReplyDelete
  10. hye GTO!!!



    ((lgu poison by takeshi sorimachi best!!))


    =)

    ReplyDelete
  11. Tahniah,bukan senang nak bagi Hanis bagi feedback balek kan? :D

    ReplyDelete
  12. Bilalah Si Hanis nak masuk blog aku nie...aku rasa dia takut tengok blog header muka aku garang sangat kut..ahaks..ahaks..

    ReplyDelete
  13. Yeay! Voted "like" for u! :)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah...moga ko sukses selalu...hehe...aku doakan ko trus maju...sama2 la kita berdoa...AMIN YARABBAL ALAMIN!!!

    ReplyDelete
  15. dia cantik!

    http://awektocang.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. bro, giler jeles dia komen kat ko..klau ak, mau xtdo 1 mlm.ahahaa..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi