May 7, 2010

Lisa Surihani Oh Lisa Surihani

Kusangkakan panas sehingga ke petang, rupanya Lisa Surihani menyelit di tengah jalan dan menjadi orang ketiga antara kami. Adussh, berat bahu yang memandang, berat lagi bahu yang memikul. Serba salah aku dibuatnya, ditelan mati mak, diluah mati ayah. Ohh, masih belum faham lagi ? Inilah maksudku :

Lisa Surihani Oh Lisa Surihani

Inilah yang ditulis di Facebook Wall Isteriku :

"Geramnya!!!....semlm baru tahu...rupa2nya setiap petang, suamiku merempit setiap hari balik kerja semata-mata nak tgk ADAM MAYA!!!!....sakitttnya atiiii!!!!....dan yg aku confius, sbnrnya dia merempit tu krn cerita tu bessttt sgt2 tau sebab nak tengok wajah LISA SURIHANI!!!!!....huk6x "

Adush, inilah penangan  OST ADAMAYA sampaikan isteriku mencemburui. Dussh, apa yang mahu ku jawab ya? Jangan risau sayang, cerita itu menarik, dan pelakon-pelakonnya kacak-kacak, cantik-cantik dan comel-comel belaka . Alah, macam Sayang suka tengok Cerita Hindustan laa. Apa nak dicemburui Lisa Surihani, jauh cantik sayang di hati Abang (hik3, gaya memujuk).

Lagipun, Lisa Surihani sudah berpunya, tak percaya tengok gambar ni :

Abang tak berani kacau, Nanti BangNara marah

Kuat sungguh penangan ADAMAYA, sampaikan isteri pun cemburu. Dushh, ini yang kena tonton lagi ni. Kata orang cemburu itu tanda sayang. Hik3.

Lisa Surihani Oh Lisa Surihani
Auramu menerjah Isteri
Namun sayang, kasihku hanya pada Isteri
Isteri Tersayang, kasih dicurahkan sudah semesti

Teringat kat kekasih lama, siapa lagi, tidak lain tidak bukan :

Great Teacher Fuyutsuki

P/s :Aura Lisa Surihani @ ADAMAYA ada menerjah anda, suami, isteri atau sahabat handai anda tak?

37 comments:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa minat ini LS!!.. hahah great post Bro GTO! i like it!

    ReplyDelete
  2. Hahaha...

    hebat sungguh penangan ADAMAYA ni..

    fuhhh...

    jgn gaduh sal Lisa yg xtahu menahu tu sudah..

    ReplyDelete
  3. Lisa Surihani vs Isteri Eyriqazz.
    Heh ;)

    ReplyDelete
  4. hahahah..cmni pon boleh..
    ish ish..:D

    ReplyDelete
  5. huh. jgn kata lah.
    hahaha.
    ada tu sampai emosional tak tentu pasal.

    saya just kata
    "ni cerita ja pon. klau pengarah nak masukkan mickey mouse, alice in wonderland pon boleh"

    ahahaha

    Saya terpaksa tgok online. coz. umah sewa tada TV :(

    ReplyDelete
  6. ADA MAYA menerjah kakak ku sumijelly..smpai kan takmo masak untuk laki dia..hahaha!

    ReplyDelete
  7. Abg,Lisa Surihani tuh awek saye oke ? Ade pembetulan di situ. :)

    ReplyDelete
  8. baru semalam dapat tgk adamaya setelah 5 episod terlepas
    cisss

    ReplyDelete
  9. hahahaahk . isteri da mule cemburu , kekekekeke /

    ReplyDelete
  10. lisa sg lawa, and bijak in academic plak tu!! i minat lisa ni..

    ReplyDelete
  11. lisa takde comel sangat dalam drama tu
    lebih tertarik dengan amani
    hehehe

    erkk
    marah lisa baca ni

    ReplyDelete
  12. bang,kne tkar ar gmbar fuyutsuki tu..xnmpak mcm GTF..kne ltak gmbar yg dia pkai bju yg nmpak cm cikgu2 sket..hahaha

    ReplyDelete
  13. Haha~
    biasalah cemburu suami isteri.

    Rindu nak tengok cerita GTO.

    ReplyDelete
  14. bergurau manja jer tu...
    cemburu2 sayang...

    ReplyDelete
  15. dani x suka ke..hehehehe

    ReplyDelete
  16. hmm tak pernah pulak tengok citer tu....

    ReplyDelete
  17. Kalau minat LS, tunggu filem Budak Setan this year!!
    Tapi hero dia kurrreeng...(Farid Kamil).

    ReplyDelete
  18. wah, ramai giler peminat ADAMAYA rupanye... erm, lisa surihani mmg drop dead gorgeous beb.. aku pnah amik gambar dgn die... best2.. :D

    ReplyDelete
  19. muka lisa surihani cantik sama mcm diana danielle =)

    ReplyDelete
  20. cun gila gambar lisa yang first tuu! <333 bila isteri dh cemburu, mst saje je lagi nak tgk adamaya kan. hihihhii. okey apa, cemburu tnde syg en. hehe.

    ReplyDelete
  21. sapa tak sayang laki oii....hehehe

    ReplyDelete
  22. ni yang nak download nih..
    uhu`

    ReplyDelete
  23. .hehe kekasih lame tatahan!
    .mmg betul3 GTO ek bro eyriqazz neh! ;p

    ReplyDelete
  24. aura amani lebih power~ sangat comel ok!
    **nak anak mcm amani gak, bleh? ;p

    ReplyDelete
  25. memang skrg ni semua org suka dgn amanilah pulak..sabar ajerlah

    ReplyDelete
  26. @Shahrul Shaharuddin :hik3..minat la juga LS...

    ReplyDelete
  27. Haha.... tonton drama tv sampai isteri cemburu..
    I suka cara u pujuk.. hehe

    ReplyDelete
  28. hahhaaa kelakarnyaaa :)
    tulah hebatnya penangan Adamaya, kakyan pun klu ptg harus cooking time di awalkan sbb nk tgk Adamaya..ehehe :)

    ReplyDelete
  29. @Bro Framestone:hik3..blom mengigau lagi setakat ini lisa surihani...cam kebetulan..lisa surihani vs alisya ilyani(anak saya)...

    @GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr:penangan yang mengujakan...

    @Sakira:saya pilih isteri..

    @syazleen ismail :thanks..bolehla buat lagi..

    @asphaq:ic..kongsi2lah beli tv...

    ReplyDelete
  30. @Doryn DoralinL:hik3..boleh2 aje...

    @Cik Norfa:hik3..oh ye ke?kesian suami sumi...hak3..

    @encik tikus:oh ye ke?sorry2...

    @Hazzy Ishak:samalah kita...

    @Aus MeLankoLik:cemburu tanda sayang...

    ReplyDelete
  31. @mama zharfan :lisa surihani vs hanis zalikha?mana satu menjadi pilihan?

    @joegrimjow:amani mmg comel..suara pun menarik..

    @Yorke Kun :hik3..betulla..tak perasan pula..main letak je tadi...

    @Adziim:sayapun dah lama tak layan gto...byk dvd hilang orang pinjam tak hantar..

    ReplyDelete
  32. @maslinamansor:betul2..

    @el:suka dia berlakon...mmg menjadi wataknya...

    @Sharinginfoz:bila nak tgk bro?

    @BeaN MorENo: I gatal?huk3...

    @author faethal:memang dinanti2..umm..kalau heronya akim af tu best jugak kan?

    ReplyDelete
  33. @en.aMin @ Lompat TiKam:oh ye ke?tahniah..ada upload dlm blog tak?

    @MaS PuTRi:betul2..hanis zalikha pun..

    @syue ;betul2..cemburu tanda syg..

    @Epul Azimi:betul juga..

    ReplyDelete
  34. @noor afzan :cpt2 download

    @noor afzan:hik3..rindu kekasih lama...

    @Othman Juliana:boleh aja..amani bila disusun jadi nama saya..hik3..

    @kak ina kl :tuhla..bakat kecil yang bakal menyinar...

    @woaini_87:hik3...ada skit2 skill memujuk..

    @yanmie :hak3..nasib baik masak juga..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails