February 28, 2011

Je Jai di The Star | Asyik-Asyik Je Jai


Je Jai di The Star | Saya Jealouss (Credit Picture Here )

Dussh, tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia, dengan berblogging dapat masuk Newspaper. Dushh, jealousss dengan Je Jai. Lebih info bolehla terjah entry INI : MAS launches new Facebook application (which one Je Jai? )

P/s : Je Jai, blogger Jutawan in the making. Tak lama lagi dia bakal melamar Fasha Sandha. So, kalau next time jumpa dia, jangan lupa cepat-cepat minta autograph sebelum dia buat tak kenal rakan-rakan bloggernya. Hik3....

P/s/s : Asyik-asyik Je Jai, Asyik Je Jai. Hik3,pulangkan balik ayat dia ni semalam di event tu. "  dia cakap gak smlm 'kalau event, asyik2 eyriqazz, asyik2 eyriqazz' ahhaha skang ko leh balas balik, asik2 jejai jejai haha"

***Blogging is Fun..There are a lot of opportunities waiting for u..Grab it, enjoy it, tak gitu?

14 comments:

  1. Warghhh..aku jugak yang kena..adoyaii..hehe..Sentap wehh..aku sentapppp..ada lagi ker orang lain sentap...meh..meh..ramai-ramai kita sentap..wakakaka

    ReplyDelete
  2. me tumpang jeles gak :p

    yepp..blogging is fun! ;)

    ReplyDelete
  3. wah kembang satu badan tu... dapat masuk paper... dia orang ada bagi hadiah tiket melancong ke eyriqazz semalam?

    ReplyDelete
  4. asyik-asyik jejai... asyik-asyik jejai,,, asyik.. asyik asyiiikkkkk... hahaahahhaaa

    ReplyDelete
  5. perhhh bess nie...bro..ada gambar bro terjatuh kat sini..hahaha

    http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/02/tv-saya-sendiri-ady-budika-contest.html

    ReplyDelete
  6. asyik-asyik korang je...Bean Moreno dipinggirkan... ;P

    ReplyDelete
  7. hurmm..... aku nie lagi la... staf tapi tak dapat invitation .... untung la je jai dapat promosi percuma....kat media cetak pulak....

    ReplyDelete
  8. di celah2 ramai orang teselit muka je jai tapi naper jejai xpakai macam abang 2 orang tue hikhikhik

    ReplyDelete
  9. tak habis-habis dengan jejai. hehe. tahniah tahniah dan tahniah :)

    ReplyDelete
  10. Bilakah tarikh keramat je Jai n pasha Sandha itew?.. hehe.. bro Je jai jgn marah..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi