April 22, 2011

Saya tahu Kenapa Amir Belum terkeluar daripada Maharaja Lawak|Undian Mantap dari JeJaiLy


Hebat penangan Amir di Maharaja Lawak. Ramai yang dah menyampah dan mahukan dia terkeluar. Tup2, dah tiga penyingkiran, dia masih berdiri kukuh. Siasat punya siasat, akhirnya eyriqazz dah jumpa punca kenapa dia belum terkeluar. Rupa-rupanya mendapat undian dan sokongan mantap daripada :

Team #JeJaily (Je Jai + Sumijelly, yang tengah tiada kena mengena ya...)

Dua orang inilah yang dikatakan telah mengundi tanpa henti buat Amir Maharaja Lawak. Seorangtu baruje menang Blackberry, nak test power katanya. Seorang lagi, towkey Ikan Siakap, habis dia suruh geng2 dan siapa yang makan Ikan siakap undi sekali. No wonder laa sampai skang ni tak terkeluar lagi.

Dahla tu korang..toksah la Undi Amir lagi...Baik korang Undi Sepah ke, Jozan ke, Nabil ke,bermaknalah juga undian tu....

On the other notes, malam ni boleh layan Maharaja Lawak Minggu 4 lagi. Tak perlu risau terlepas, coz dah ada Astro B.yond PVR, youtube versi TV.

P/s : Harap2 terkeluar laa Amir malam ni. Kalau tak terkeluar juga, Siapla korang Team #JeJaily....Ini mesti kerja korang lagi...

20 comments:

  1. Hahaha..tak pasal-pasal mak buyung ko kenakan sekali..kesian dia...hahaha..wahhhh..menganas nampak..hehe

    ReplyDelete
  2. hahahahaha! mmg betul... takyah la undi dia lagi. penat dh tgk lawak dia yg mcm tak lawak tu...huhu

    ReplyDelete
  3. Jejaily? Hahah so sweet!
    Klo memasing lom kawen sure meletop nama tuh ala2 Brangelina gitu ;p
    Erm, xlayan Raja Lawak n Maharaja Lawak sangat tapi memang taulah Amir ada..
    Xpernah berminat dengan budak tuh macam mana dia boleh masuk??
    Cam sengal jer!

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  4. Nak undi out Ac Mizal.. Leh? Asyik2 dengan beri tepukan dia tu.. hoho..

    ReplyDelete
  5. betul la..
    bila dia nak keluar pun tak tau la..
    padahal persembahan dia
    sambil lewa sangat..
    tak layak langsung..

    ReplyDelete
  6. aiyo amir. kluar la pls mlm ni. haha.

    ReplyDelete
  7. ~erm~
    since Raja Lawak season dia sendiri pun mmg tak besh kan??
    ramai undi kesian kot...

    www.izzlatif.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. aku tak dapat nak tengok.. tak subsribe channal mustika.. huhu.. kasi download bro. n lepas tu share dgn aku ye.. hehehe

    ReplyDelete
  9. ksian tgk amir buat lawak. lebih baik terkeluar je mlm ni.

    ReplyDelete
  10. haaaa... tu laaa.. dah agak dah.. ni mesti team jejaily ada dapat sponsor top up nih... wakakkaka

    ReplyDelete
  11. amir rasuah apa kt diorang ni.

    ReplyDelete
  12. hahhahaks....jom usha result malam nih...siannn amir...:)

    ReplyDelete
  13. Siap top up 30rm ni nak habiskan untuk undi Amir malam ni..

    ReplyDelete
  14. ingatkan betul-betul tadi sebabnya. suspen seyh. haha

    ReplyDelete
  15. kesian tengok dia..dari kesian jadi nyampah..

    ReplyDelete
  16. doa dia terkeluar juga la...

    ReplyDelete
  17. eh malam nie Amir not bad what..komen dari juri pon ok jerk..huhu...

    ReplyDelete
  18. menyiap dowh...asal x kuar2...bikin panas ajerk

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails