August 26, 2011

Sweetnya Ucapan Hari Raya Buat Eyriqazz

Huk3, terharu bila melihat Ucapan Hari Raya dari anak Skandal terbaru Fasha Sandha. Check it out Here. Memang sweet dan menyentuh hati :


Selamat Hari Raya Eyriqazz
Thanks Najuma @ Anak Je Jai, nanti jemputla datang beraya rumah Uncle Eyriqazz, eyriqazz kasi duit raya ya..

Oh ya, Babah cakap kat Uncle eyriqazz, Norjuma good girl puasa tahun ni. So, babah cakap kat Uncle Eyriqazz, tahun ni babah nak kasi RM100 duit raya buat Norjuma. Nanti Norjuma claim dengan Babah @ Je Jai ya....

Once again ,thanks bro Je Jai...have a nice journey home. Raya ni bawa pulang Kakak Fasha tak ke kampung? Hik3...

8 comments:

  1. heheh nanti i suruh my boy buat gak ucapan spesel, nanti boleh dpt duit raya extra dari uncle eyriqazz haahhah

    ReplyDelete
  2. Wahhh soo sweet.. :-)

    Bro, Selamat Hari Raya jugak ye :-0

    ReplyDelete
  3. uncle eyriqazz kena kasik duit raya xtra ni..hehee

    ReplyDelete
  4. wah ni memang sempoi punya kad raya ni.. hand made punya... comel2

    ReplyDelete
  5. Hahaha..memang ucapan ikhlas bro dari anak gua sorang nie..gua tak suruh buat pun dia boleh ingat lu..anak..anak..Selamat Hari Raya

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi