September 15, 2011

Bakal Jutawan Belanja Makan

Hii gembiranya dalam hati. Semalam Bakal Jutawan yang baruje rembat Samsung Galaxy Tab belanja lunch semalam . Tempat makan lintas jalanje dari ofis Jutawan Hartanah yang Hensem bergaya.


Patut dicontohi. Walaupun jutawan, pekena Maggi je.Ke segan nak "Paww member bro? " Nampak simple, poket berkepuk2...Miss Dior terliur tu memandang Maggi Mamat hensem di sebelahnya

Bakal Jutawan sempat lagi promote blog eden dengan gadget terbarunya...Mana-mana mesti ada  Je jai

Nasi Goreng Ayam ,Sedapp

Je Jai : Serius woo, Fasha Sandha ajak aku kuar dating..Apa lagi, mengamuk laa wife aku...
Bakal Jutawan : Serius Bro?Abissh, bro terima tak?
Je Jai : Hak3, biarlah rahsiaa..Syuhh,syuhhh....

Agak-agak, siapa yang paling hensem antara bertiga ini yang menjadi Pilihan Miss Dior?

Umm,takyah jawabla...Dah tahu dah jawapannya...

8 comments:

  1. lain kali order aa nasik goreng kambing telur mata, baru mantap

    ReplyDelete
  2. well actually AE ada top up jugak on the total bill. anyway best dpt jumpak ko sebab last kita lepak sblm raya

    ReplyDelete
  3. Sedap nampak nasi goreng ayam tu. Hehe.

    ReplyDelete
  4. http://wanwidget.com
    waaaaaaaaaaaaaa, saya pon nak jadi jutawan gak, aper aper pon tahniah dan nasi goreng tu nmpk sedap, hehe

    ReplyDelete
  5. Insyaallah, bakal2 jutawan semua ni.. =) aminn!

    ReplyDelete
  6. Cehh..aku jugak yang kena...hehe..Miss Dior tuh bukan retis kerr..aku tengok macam retis pun ada. Yang sebelh Miss Dior tuh toksah ceritalah..retis pun kalah..hehe..ehhh..Terima Kasih Mat Joe..next gua payung pulak..hehe

    ReplyDelete
  7. alamak lapar pulak tetengah malam ni -_-

    ReplyDelete
  8. Abang Azhar : Jeles nampak.. hehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails