April 26, 2012

SimplySiti Precious Hadiah Buat Isteri

Last time ada terima Jemputan ke Majlis Pelancaran SimplySiti Eau De Parfum . Sayang, tak dapat nak pergi jadi eyriqazz wakilkan rakan blogger antaranya Kak Ina KL. Check out her entry : 

Bestnya Jumpa Dato' Siti Nurhaliza Di Majlis Pelancaran SimplySiti Eau De Parfum


Di Majlis tu, Kak Ina KL kata dapat dua minyak wangi free coz dia bawa anaknya sekali. Memang surprise, bila eyriqazz hantarkan Serunding dari Kelantan yang dikirim olehnya , dia menghadiahkan :

SimplySiti Precious, khas buat Isteri katanya
Tentu Isteri suka, warna pink lagi...
Terimakasih Kak Ina, siap wifey pesan, nak kena beli lagi 2 ,cukupkan koleksi..
Dussh...

P/s : Kuat kan pengaruh artis? No wonder, ada IbuBapa yang namakan anak mereka dengan nama-nama artis i.e. Siti Nurhaliza

18 comments:

  1. wah..untglah dpt hadiah perfume dato'ct..
    perfume ni jg lah sy beli bg hadiah kt my mom sempena befday dia buln ni...hihii

    ReplyDelete
  2. caya lah...hehehe
    http://zubir5588.blogspot.com/2012/04/hiburan-gambar-tarian-menghairahkan.html

    ReplyDelete
  3. bau dia not bad la.. jn spray dkt body.. spray ikut instruction yG dia baGitau kat kotak tu...

    aku cuba spray kat body kuat Giler baunya..

    ReplyDelete
  4. boleh la cuba jugak nanti :) perfume dah nak abes ni.

    ReplyDelete
  5. dah try bau, sedap gak bau dia...leh la wat hantaran kawin >_<

    ReplyDelete
  6. beshnya sbb dpt FOC :) me cerewet bab2 perfume..so far setia dgn crabtree evelyn ajer :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh.. i pun layan crabtree jugak.. yang rose tu.. perfume ni i pun cerewet gak.. hehe..

      Delete
  7. Alang2x kan bro... beli la lagi botol tu kan... kita nie pakai minyak atar je sudah.... hehehehe

    ReplyDelete
  8. Bestnya... :)
    MJ baru plan nak p beli - sebab tak dapat free.. :( heheee

    ReplyDelete
  9. Memang kuat pengaruh Datuk Siti ni..

    Mak sdara nurul.. Nama dia Nor Arafah, Tapi siti punya pasal, dia selalu pakai nama glamer dia.. Siti NurArfaliza.. ;)

    ReplyDelete
  10. wah.. bestnya perfurme tok ti!!!

    ReplyDelete
  11. eh..kte pun rasa nak beli gak perfume ct ni..hehehe...

    ReplyDelete
  12. ok kak sha bayangkan aje lah konon2 kak sha dapat free perfume gak. ihiks

    ReplyDelete
  13. alamak...agk2 da pakai ni ble rasa precious mcm dato ct la eh..

    owh alang2 da ada satu bia cukop 2, 3 skali..baru puas ati..cyg bini x? hohohoho

    ReplyDelete
  14. tak penah bau lg perfume siti ni..nnt nk gi try bau la.. :)

    ReplyDelete
  15. Baik-baik jangan sampai terlajak dapat no.3 pula didalam tahun 2012 ini pula. :-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi