September 30, 2012

Samurai Burger - Wachaaa!

Beberapa hari lepas, wifey mengidam nak makan Samurai Burger, Mc Donalds. So, bawala ke sana :

Samurai Burger - Packaging unik
Samurai Burger - Macam burger bakar pun ada
Sedap ke?
Isteri cakap sedap
Eyriqazz cakap, bolehla tahan. Sedap burger Bakar kaw kaw lagi
Jemput makan
Satu set
Rakan blogger cakap Katsu Curry dia sedap. Umm, tak sempat try

Mc Value Dinner- RM11.15 datu set
Siapa ada double Samurai, tentu Food Blogger ni dah try

P.s : Next week nak pekena Burger KL Drift dan Burger Bini-bini ku Gengster la pula. Baru bukak depan rumah eyriqazz.

13 comments:

  1. Bro.... eden 2nd day burger kuar dah makan dah... cuma KATSU CURRY je tak masuk ngan selera sebab rasa sebijik cam perencah kari megi segera...macam tak kena ngan fries jee

    ReplyDelete
  2. baru makan malam tadi. memang sedap..!

    ReplyDelete
  3. su xbrp suka samurai ni. rasa lembu dia kuat sgt..

    ReplyDelete
  4. ngam-ngam masa baca entry ni perut kosong,
    terbaikkkkkkk (bunyi perut) .

    ReplyDelete
  5. Dah try jugak tadi.Boleh tahan..Tapi cam manis manis sikit sos dia kan.Cam letak kicap je.Rasa cam burger bakar pon ada. Tapi burger bakar lagi kaw kaw kan.Hihi:D

    ReplyDelete
  6. Macam nipis dan x mengenyangkan jer. Maybe x makan kot

    ReplyDelete
  7. Bleh tahan padu jugak sbenarnya Samurai burger ni...tapi ada rasa manis la plak...

    ReplyDelete
  8. burger kaw kaw sedap lagi rupanya...

    ReplyDelete
  9. Adik saya pergi MCD untuk laluan take away sekali Q panjang.

    ReplyDelete
  10. makan tengahari boleh test ni.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Wah, nanti nak try la ni. Dia punya kuah daging macam kuah prosperity pula di tengok.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi