October 31, 2009

October 2009 Special Entry

This is my special Entry for October 2009 :


The Reddish Redmummy (Won 3rd Place for Project Alpha Blogging Contest Week 3)




 


















P/s :Among those entries,which one you think is my best entry and why?Leave your feedback if you want me to write something that you want/interested  ( I have a background working as ex-Recovery Officer in X Bank, father, husband, and normal people).Maybe I can share it in the next entry.

6 comments:

  1. Good Job Eyriqazz!

    Anyway, i just wanna to support bloggers community. Ahakz...

    Do i have to blog for Project Alpha like u..not now..

    Just enjoying reading..wacthing...comments..critics..owh anyway..wheres your email?

    I didnt see or else..im blind..! ahahha.

    TQ

    ReplyDelete
  2. hadiah project alpha tu kena ambil daripada siapa dan mana ? Mula-mula gua rasa mau join tapi akhirnya x jadi sebab mereka kata hadiah kena redeem kat syarikat nuffnang kan ?

    (x kan gua mau terbang ke KL)

    ReplyDelete
  3. Eldy,

    Kena ambil kat Pejabat Nuffnang di KL.Kena tunjukkan bukti IC.Tapi mungkin u ble nego ngan Nuffnang,wakil tolong ambil.Lepastu suruhla wakiltu poskan kat u.Takpun u ble contact Nuffnang di Contact Us di Nuffnang website.Respons nya memang pantas.BIasanya dalam masa 1 hari selepas u hantar/contact them.

    ReplyDelete
  4. salam,

    rajin ek abg masok contest nuffnang.
    mcm nk masok, tp mcm xconfident plax. huhu.

    da klik2 prudential. pe kate abg letak cbox. sng nk trace nuffnang pny transaction. ^^

    ReplyDelete
  5. achap,

    thanks for ur comment.Mmg plan asal nak letak chatbox tapi nanti jadi spam pula.So,tak jadi nak letakla.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails

Hidupkan Untuk Memberi