January 18, 2010

Aura Hanis Zalikha


Hanis Zalikha, Auramu Mengancam

Sambungan daripada Penangan Cik Epal dan Melromeo, tidak lengkap kiranya aku tidak dedahkan penangan dan Aura selepas terjahanku ke blog Hanis Zalikha dengan entry yang bertajuk Ada Apa dengan Hanis Zalikha .Nak tahu camne auranya selepas menerjah?Tunggu......

Teruja betul aku selepas menerjah Hanis Zalikha,memang penangan dan auranya mengancam,selepas lebih kurang 4 bulan setengah berblog+register dengan Nuffnang,rekod baruku tercipta.Bukan untuk berbangga atau berlagak,aku tahu blogku hanyalah blog picisan namun sekadar ingin berkongsi.Lihatlah hasil terjahan tersebut :



760 unique visitors dengan 1101 views

Cuba bezakan yang ini pula (Bulan pertamaku dengan Nuffnang)

Memang aku gembira sangat,yerlah,pertama kali melebihi 500+ unique visitors bagi aku yang masih baru di dunia blog ini.Yang masih bertatih dan belajar tentang selok belok dunia blog.Banyak yang telah kupelajari dan kuperolehi dan hasilnya memang memuaskan dan aku semakin bersemangat untuk teruskan usaha dan meneruskan segmen terjah ku sendiri.Jaga lah kau BeautifulNara,U r my  next target....Hehehehe...


Redmummy Junior in the making

Kegembiraanku tidak terhenti begitu sahaja.Rezeki itu di tangan Tuhan ,cuma aku ingin berkongsi,kegembiraan ku selepas menerjah blog Hanis Zalikha tidak berhenti setakat itu :


1)Samsung Corby menjadi milik Isteriku ( Orange Team memenangi Samsung Corby Carnival yang diadakan pada 16 Januari 2010).

Pertama kali menang hadiah hasil daripada event Nuffnang ini.Sebelum ni,hanya goody bag sahaja yang berjaya kuperolehi.Semoga kegembiraan ini berterusan dan doa-doakanlah aku ye (entry Samsung Corby dan Astro B.yond belum disiapkan lagi)


2)Pertama Kali hari minggu pun blogku mampu mencecah 200+ (Ini Ahad punya,diambil ketika menulis dan auto publish keesokan harinya)

Nabil pun turut mendapat tempiasnya(Pelakon Lelaki Paling Popular ABPBH 2008 ,hehehehe)

Terima Kasih Hanis Zalikha, auramu memang mengancam.Ingin lagi aku :


Melompat Kegembiraan

Akan ku teruskan usaha dan sabar dalam berblog ini.Masih banyak yang perlu aku pelajari terutamanya dari pembaca blogku sendiri.Ku menulis sekarang ni pun ikut sedap rasa dan haluan ku ingin ke mana.Serangkap pantunku buat Hanis Zalikha :

Hanis Zalikha auramu mengancam
Hebat menawan hati tertawan
Terimakasih tempiasmu ku genggam
Teruskan usaha, kaulah insan kegemaran

Tak lupa juga buat Cik Epal dan Melromeo , auramu turut menjadi sumbangan.Teruskan usaha, teruskan nukilan.Blog mu menarik untuk diterjah.

Tak lupa juga buat pembacaku sekalian.Janji akan kukotakan.Terjahan akan kuteruskan ke blog pembaca juga.Jadi,janganlah ketinggalan,  undian akan dilakukan minggu ini.Jadi,kalau mahu blog anda diterjah dan diberikan pandangan , tinggalkanlah komen di entry ini : Penangan Cik Epal dan Melromeo

P/s :Jangan mudah putus asa....Teruskan usaha.Biarlah kita dengan cara kita namun tidak salah cuba memperbaiki di mana kurangnya.As my boss said," if u want to know about u , u need to listen to others.Maybe they are wrong about you in giving their thought and opinion but at least they told u what they are thinking ".Jangan perasan kita ni bagus dan jangan pula nak perasan orang lain tak bagus.Kita pun semua bermula dari bawahkan?Ewaah,berceramah pula eyriqazz ni,.....Hehehe....

P/s/s :BeautifulNara, u r next..Ko memang Cool la Nara..Aku memang jeless ngan ko...Tapi terjahanku akan ku kutuk ko habis-habisan..Muahahaha...Habisla segala rahsiamu akan kubongkarkan....Preview skit pasal BeautifulNara :

Walaupun pancit di Celebrity Fitness,Bang Nara kuat dalamannya...Hehehehe...(Credit picture to Ween )

P/s/s/s :Nak tahu tips berblogging dan menambah visitors ke blog anda?Eyriqazz ble kongsi2 berdasarkan pengalaman dan pembacaan.Aku tahu aku masih belum layak untuk berkongsi tips berblogging ini,namun kalau sesiapa nak tahu komenla di entry ini ya.Kalau respons positif,nanti saya buat satu entry pasal ini.Sharing is Caring,Sharing is Power,and I believe the more u share, the more u will get.

40 comments:

  1. wahh..memang penangan hebat la.good idea. wish u goodluck

    ReplyDelete
  2. fuiyooo....tahniah dapat tepon....cayalah ko GTO..!~~

    ReplyDelete
  3. :-) berjaya nampaknya. Bagus..bagus.

    Tapi apalah daya si online pakai handphone macam saya. Handphone cikai lak tu. Takat lepas gian berblog je. Nak update cun-cun xdapat. Apatah lagi nak wat link yang canggih2. Nasib baik dapat post gambar. Tu pun jenuh menaip kena edit2 :'(

    Xdapatla wat entry tentang mereka2 ni. Huhu..


    Pssst..saya org qlate. Xdapat g choc fair ;-)

    ReplyDelete
  4. Bertuahla your wife got samsung corby :)and keep up the good work :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah la.. Teknik mereview blogger popular makin menjadi ye....
    bagus2

    ReplyDelete
  6. perrggghhhh hebat tu visitors u!
    caiyok bro...keep up the great work!

    ReplyDelete
  7. nak juga corby tu!!anyway, apa tu??hp ke??hihi..
    bagusla iman ada peningkatan..nnti share the tips and cake yer..hehe

    ReplyDelete
  8. nyesal x g sunway tuuu..ntah2 aku orange team..hehe

    ReplyDelete
  9. fuhhyooo mmg terbaik la bro... congrat.... dpt adiah samsung corby, ok jeles!

    ReplyDelete
  10. GTO mmg terror la..
    smngt ni smngt..hehehe

    ..huwaaa nk corby gak..hehehe

    ReplyDelete
  11. kan baru uar paper..bertambah la followers die pasni...mmg hebat pon..!

    ReplyDelete
  12. huiyooo...dapat tepon tu....
    ;)

    ReplyDelete
  13. she is great..
    GTO oso great..
    jelsenye dpt samsung CORBY..
    i berkenan..=)

    ReplyDelete
  14. hanis zalikha memang ada aura :)

    ReplyDelete
  15. nak gakla samsung corby tu..nak kaler kuning..hehehe~

    ReplyDelete
  16. tahniah for the samsung...sapa nak bagi hphone free betul x???

    ReplyDelete
  17. Tahniah, tahniah...
    Dah support & nuff-nuff, Bestnya, banyak unique visit! Tks and do keep in touch!

    ReplyDelete
  18. salam Bro..

    nak tumpang tanya..bagaimana konsep terjah menerjah ni boleh meningkatkan trafik pada Blog kita..

    ReplyDelete
  19. rajinnya bro...hehehe...caya la....leh jadi artis melodi nie...hehe

    ReplyDelete
  20. wah, hebatnya.. tak pernah terlintas di fikiran dapat banyak tu visitor.. huhu
    mrmang aura yang hebat..

    ReplyDelete
  21. hahaaha..gua suka tengok gambo bro naz tuhh..hebat..hebat

    ReplyDelete
  22. wooowwww... unik visitor pun tak cecah 200 sehari... congrats~!

    ReplyDelete
  23. Kesimpulan yg teman boleh fikirkan? Peminat internet malaysia gemar kan hiburan dan artis.

    ReplyDelete
  24. iskkk...jelesnya...
    visitor saya 50 punctak cecah..hehehe
    keep up the good work =)

    ReplyDelete
  25. pergghh,,,HaMis Jalikha memang mengancam..dia mmg cantik, ayu je.. pandai lak tu..

    Waa.. dapat hp lagi tu main paintaball aritu?..cayalah..

    tahniah diucapkan..

    ReplyDelete
  26. salam...betul tu aura si cantik manis hanis zalikha power sekali..hinggakan diriku pun menerjah blog eriqazz semata2 ingin membaca apa isi n3 nya....salah sorang yg mencanakkan hits blog eriqazz....well big bro congrats.....i will follow u......blhke?

    ReplyDelete
  27. hebat woo,.
    nk gk samsung tuh.,
    heh., habat arrr broo.,
    terbaikk., salute

    ReplyDelete
  28. Wow .. webnya keren ... btw, I like to read your posts ... It's unique, btw, please come to my blog: www.wipesins.wordpress.com

    ReplyDelete
  29. anda popular sbb mempopularkan hanis zalikha. x terbaik pun...

    ReplyDelete
  30. Sapalah ye makcik anon ni.. wah hang ke eyriqazz yg loncat tu..hehehe

    ReplyDelete
  31. begitu rupanya aura hanis Zulikha.
    hebat2.

    ReplyDelete
  32. sy pun hepi bila cik Epal jenguk sy kat entry ni http://farmys.blogspot.com/2011/09/gambar-kecintaan-hati.html?showComment=1317617510561#c1990529447618433511 lepas sy komen di pilih bulu.. hehhee

    suka baca blog dia jugak.. tp tau di blogger popular kan sibuk, mana nk jenguk blog akakkk ni.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails