February 13, 2010

Contest RM10 Eyriqazz

Hai Senangnya dalam Hati
Hari Ini nak pergi bercuti
Melaka tempat destinasi
Bawa mak/bapa mertua, anak dan  juga Isteri

Kepada Isteriku Azwa
Aku sayang padanya
Kepada Bapa mertua
Inilah hadiah birthday dariku sekeluarga

Jadi,sempena Birthday bapa mertua ku ni , aku nak adakan satu lagi Contest.Contest ni mudah sahaja,Contest ini diberi nama :

Kenapa aku pilih nama Eyriqazz?

Syarat Penyertaan Mudah Sahaja :

1)Jawab soalan kenapa aku pilih nama Eyriqazz untuk blog/profileku.Jawapan boleh diberikan di komen di entry ini.

2)Boleh nak komen berpuluh-puluh kali pun.

3)Pemenang dipilih berdasarkan tekaan yang paling tepat/hampir.Tarikh tutup seminggu selepas entry ini.

Hadiahnya adalah :

RM10 untuk 2 pemenang akan di bank in ke akaun pilihan anda ataupun top up RM10 pilihan anda + Blog anda akan diterjah!!

Untuk hadiah yang lebih lumayan, sertailah contest ini ya : Contest Terjah Eyriqazz .Saya suka buat Surprise jadi mungkin hadiahnya lebih daripada yang dijanjikan.

P/s :More contest dengan hadiah yang lebih menarik di masa depan.Aku akan cuba buat contest sebegini at least sebulan sekali.Rezeki eloklah dikongsi-kongsikan?Jadi,Stay Tune untuk Contest-contest yang akan datang.

37 comments:

  1. Salam.. Hepi bufday to Your ayah mertua;) semoga panjang umur..
    INcik Eyriqazz juga!!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Eyriqazz - watak kartun atau pelakon Jepun yg En. Eyriqazz minat kot....

    ReplyDelete
  4. wah..ade conetst...kene wat entry baru nih..

    ReplyDelete
  5. ok2..nak try..

    1)sbb dulu kepingin mak bapak bg name tu..bajet stylo la...nmpk cam uptodate konon..(ala, cakap je...org xkesah..:))

    2)dulu en eyriqazz ade minat pompuan nih...die suke pelakon name eyriqazz..pastu en pon gunalah nick nih utk pikat die..(@ puan azwa..)

    3)ade pelakon, pemain bola, penyanyi, org2 masyhur yg bername eyriqazz..so,bajet nak masyhur gak, gunalah nick nih...(betulkan????kan 2)

    hah..nanti ade idea lg org try lagi...ke kene gak wat entry??

    ReplyDelete
  6. Meera :x perlu buat entry.Kasi jawapan di komen ini saja.

    ReplyDelete
  7. nak try2!
    mybe 2 gabungan name someone y diminati.
    eyriqazz= eikichi onizuka.
    then y blkg 2 nme sndri ke..xpun isteri..xpun gabungan nme anak2..
    hehe..ngak taw lor..;p

    ReplyDelete
  8. gabungan nama plakon fav en.eyriqazz + isteri + nama en. sendiri + nama anak2 en.eyriqazz jugak.....
    hoho...

    ReplyDelete
  9. selamar berjalan - jalan lol..
    hahaha..

    ReplyDelete
  10. gabungan nama bro ngan ur wife kottt

    ReplyDelete
  11. takpun it's part of Takashi Sorimachi...haha

    ReplyDelete
  12. wah, rajin ye abg ni buat contest./.. ok2 nak try juga...

    1. awalan nama tu diambil dari watak drama great teacher onizuka iaitu eikichi onizuka.

    2. nama tengah tu mesti nama betul abg kan?

    3. bahagian akhir tu mesti dipetik dari nama isteri kesayangan puan azwa.

    maka jadi la Eyriqazz..

    Batul tak jawapan aku ni..... hehe

    ReplyDelete
  13. bagus buat contest boleh merapatkan hubungan tuan punya blogger dengan visitors... keep it up!!!

    ReplyDelete
  14. here goes my answer :)

    1)Great = cuba memperbaiki diri/cuba menjadi yang terbaik
    Teacher = teach others and learn from others + ur wife is a teacher.
    Onizuka = Suka sangat lakonan dia.

    ReplyDelete
  15. nak cuba jugak.
    Ok rasanya nama Eyriqazz tu gabungan ur real name with ur wifey's name. betul tak?
    kalau tak pun, mmg nama samaran yg u suka dr dolu2 lg.

    ReplyDelete
  16. emmmmmm ena rasa gabungan nama cikgu sendiri, isteri dan anak kot la

    emmmmmm ena rasa cikgu kan minat citer Japan jd gabugkan nama cikgu ngan watak nama Jepun yg cikgu minat

    emmmmmm ena rasa gabungan nama ngan x-girl dulu kot hehehehehhehehe

    ReplyDelete
  17. wah, blog akan diterjah. ni aku mesti masuk. aku rasa nama tu adalah nama yg sedap didengar, ala2 omputih + arab = eric + qazziah

    ReplyDelete
  18. mungkin itu adalah nama bapak mertua anda

    ReplyDelete
  19. mungkin itu adalah nama bapak mertua anda

    ReplyDelete
  20. gabungan nama?
    nama ur wife with urs?

    ReplyDelete
  21. ey=eikichi
    riqa=tak sure plak
    az=ur beloved wife 'azwa'
    ada betul tak?

    ReplyDelete
  22. Eyriqazz

    Gabungan nama mungkin?

    atau

    Sesuatu yang bermakna dalam hidup

    =)

    ReplyDelete
  23. enriqaz tu lebih kurang mcm enrique ft clara - im takin back my love hhahaha..

    ReplyDelete
  24. erm dulu bro guna nama eryqazz kan?maybe sebab nama tu cam girl sikit jadi tukar ke eyriqazz nampak macho dan jantan skit heh

    sorry lama tak jengok blog sebab holiday.cuti-cuti ni kenduri banyak..dan kena jadi driver tak bergaji adoii

    ReplyDelete
  25. EYRIQAZZ - Adakah ia spesis makhluk asing yang mendarat dari planet pluto..ahaks..ahaks..ahaks..agak susah nak memberi jawapan kenapa nama EYRIQAZZ menjadi pilihan. Nak kata gabungan suami isteri takdelah kut..uihhhh...susah nak pasti tuuhhh...

    ReplyDelete
  26. Saya rasa terbalik dari nama Zakaria kot.
    Atau nama dekat dekat nama zakaria..
    betul ka?

    ReplyDelete
  27. gabungan nama ngan ur wife...takpun nama cerita jepun yang bro minattt...

    ReplyDelete
  28. gabungan nama maybe tapi bukan nama you & yr wife kan.

    ReplyDelete
  29. itu adalah gabungn nama en eyriqazz dan nama isteri serta anak-anak. hehe. maen hentam je aku ni. :D

    ReplyDelete
  30. Adakah gabungan nama watak jepun tu dengan nama wife ko? uhuhuk...tak reti sungguh nak teka...

    ReplyDelete
  31. hahaha benda nie mel nak tanya sebenarnya time gath..tapi syit lupa ! :P

    pelik nama iman tapi tetibe eyriqazz..
    tape mel cuba

    1. mungkin ada kena mengena ngan watak jepun / korea / taiwan / segala2 mata sepet

    2. mungkin nama nama awek ? Eyriqa ? zz <-- tidur ? miahahaha

    3 . Mungkin nanti ( Ariel peterpan )

    siyes tatau nie men hentamjer

    ReplyDelete
  32. bro eyriqazz..sebenarnya eyriqazz tu takde makna kot..sebab nama eyriqazz tu identiti bro..brand bro..jadi mesti la takleh sama dengan orang lain.. dengan kata lain nama eyriqazz tu hanya satu je, unique dan hanya untuk bro sorang je..

    Nor Iman Bin Nazuki = Eyriqazz = Nor Iman Bin Nazuki.

    It's all yours.right? :)

    ReplyDelete
  33. Sebab minat penyanyi or bercita2 nak jadi ENRIQUE ENGLASIAS.
    haha..
    x pon..
    nama anak?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails