March 2, 2010

Astro B.yond dan 32" LG HDTV

Gambar dulu. Akan updatekan detailsnya later bila berkesempatan.Very tiredd today...But I am  so happy today. Kepenatan berbaloi.

32'' LG HDTV untuk di bawa pulang
Pejabat Astro, Bukit Jalil
Bersama Robb Chew, dan seorang lagi pemenang

Pemenang bersama Wakil Astro ( Azaria Loh )
Satelit oh Satelit
Bilik Persalinan
Tahniah Buatku

P/s :Mungkin besok saya updatekan detail pasal pengalaman mengujakan ini.So tired sampai komen di entry pun tak sempat nak balas.Apatah lagi nak menulis entry (Ada entry lain yang dah disiapkan beberapa hari lepas namun lebih teruja nak publish yg ni dulu ). Apapun, terimakasih buat semua.Andalah Inspirasi saya untuk saya lebih berjaya.I Love All of you, Pembaca.

P/s/s : Ada rahsia yang ingin dikongsi sama.Siapa yang nak tahu rahsia itu?

34 comments:

  1. so exited jugak nak tau..serius best sgt tengok..

    ReplyDelete
  2. congratulations on the win! must be enjoying the new tv la.. :) sgt memotivasikan saya utk improve my contest entry skills.. :)

    ReplyDelete
  3. isk2..
    tahniah lagi sekali la !
    pasni stop la blogging jap
    layan tgk tv..
    hehehehe .

    ReplyDelete
  4. adduuuuhhh!! cemburu seehh!!

    tp cemburu jer tp tak pernah sndiri nak cuba masuk pertandingan,
    tak guna jgak kan..

    anda blogger contoh :D

    ReplyDelete
  5. wahhhhhh sangat jeles gila

    ReplyDelete
  6. seronok sakan bro.... nanti share le pengalaman tengok astro guna b.yond

    SK-II OK Ke???

    Duit Sekolah Anak

    ReplyDelete
  7. hah Bro Byond, jgn lupe ajak ktorg tgk tv baru nanti tau!

    ReplyDelete
  8. saya!saya!! hehehe congrats incik eriqazz rezeki baby..leh lah kitaorg dtg ramai2 tumpang tgk tv hehehe

    ReplyDelete
  9. besarnyer tv....
    congrats bro...
    ;)

    ReplyDelete
  10. untung nye....mmg best

    ReplyDelete
  11. rahsia ape tu GTO??nak tau gak..jgn simpan sorg2

    ReplyDelete
  12. ohh nor iman nama anda. baru tahu. best layan bola in HD. again congrate bro

    ReplyDelete
  13. Tahniah bro..buleh buat contest..ahaks3

    ReplyDelete
  14. tahniah sekali lagi..murah rezeki anak kamu...

    ReplyDelete
  15. nak jugakkk...

    bro..lepas ni boleh la kite gather2 kat umah bro lak..smbil layan TV baru..hahaa.

    oke x?

    ReplyDelete
  16. i tgk pun excited! syabas bro!
    wah now tgk tv mesti best kan....
    nampak jelasssss je :)

    ReplyDelete
  17. best nye bro~~

    teruje teruja..

    nak tahu rahsia juga!

    ReplyDelete
  18. aku sokong aina... wat gath kat umah eyriqazz smbil tgk astro byond... tgk bola pun ok gak...

    rahsia apa yerk?

    ReplyDelete
  19. salam kenal,

    suka baca entry kat sini..

    tahniah!!!

    ReplyDelete
  20. Congrats! :) Hope you had fun in Astro!

    ReplyDelete
  21. bagaaaaaaaaaak punya besaaaaaaaaaaar....!!!! mana ko nak letak dalam umah tu weiiih, tak muat kaluu, tumpang umah aku poon buleeeeh
    sweetdarling79.com

    ReplyDelete
  22. tahniah2. rasa macam nak guna NN pulak bulan ni

    ReplyDelete
  23. tahniah...gto menang hadiah lagik...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails