April 6, 2010

Betulke Fasha Sandha Menjadi Pelacur Kelas Atasan?

Salam dari Eyriqazz,

Terkejut juga bila membaca berita, adakah gosip ataupun benar? Memang penuh kontroversi artis ini, kali ini muncul pula kisah :


Fasha Sandha MenjadI PelacuR Kelas Atasan?

Betulke cerita ini? Itulah, tidak baca sampai habis , rupanya ini adalah watak yang dilakonkan Fasha untuk watak Frieda drama bersiri Spa Qistina musim ketiga yang akan disiarkan di Astro Box Office Movies Tayangan Hebat (saluran 953) mulai 5 April ini, Isnin, pukul 9 malam. Alamak, rugi tak ambil siaran ni , kalau tidak boleh tengok cerita ini.

Inilah serba sedikit Sinopsis Drama Spa Qistina Musim Ketiga ini :

Frieda seorang pelajar universiti dan pelacur kelas atasan atau bertaraf elit yang mempunyai agenda tersendiri untuk membalas dendam dan menghancurkan hidup Qistina (lakonan Nanu) serta menggoda suami Qistina, Fahmi (Ijoy Azhari).

Dalam beberapa babak drama tersebut, Fasha juga melakonkan aksi-aksi panas bersama Ijoy.

Dengan watak dan aksi panas yang dipaparkan, Fasha sudahpun bersedia untuk menerima kritikan dan persepsi daripada orang ramai.


Masih Popular/Kontroversi Si Dia Ini
Untuk berita penuh, bolehla baca di sini : Jadi pelacur kelas atasan
P/s : Teringat dulu pernah minatkan si Fasha Sandha gara-gara lakonannya di Drama 'Natasha'
P/s/s : Dussh , aksi panas bersama Ijoy? Nak subsribe atau tak Astro Box Office Movies Tayangan Hebat ni? Syuh,syuh, saya sudah kahwin.

28 comments:

  1. hit mesti tinggi nie. aku pun termarii

    ReplyDelete
  2. pelacur pun ada kelas-kelas..
    hebat kan?

    hehehe

    ReplyDelete
  3. nak tgk jugak drama ni, malangnya tak subscribe pakej tayangan hebat tu..
    ade tiz zaqyah jgk kn..hehe :D

    ReplyDelete
  4. tak minat fasha la... promo la ape saja... takkan tergugat...

    ReplyDelete
  5. saya tak suke dia nih..

    tp dengar gosip.dia nih memang pelacur kelas atasan pun..tatau betul ke tak.

    ReplyDelete
  6. bagus watak ni..bleh jd pngajaran.hmm..
    ala..lakonan je kn..
    at least dpt la pglmn jd placor tu..
    eh..pengalaman blakon jd pelacur tu
    bleyh selami jiwa n aksi2 panasss skali..hm
    elok sgt la tu.. x_x

    ReplyDelete
  7. hehe.. dulu suka tengok fasha. sekarang, apa2 cerita ada fasha, dni tak suka. entahla. mungkin sebab dni suka tengok nora danish.. :'(

    ReplyDelete
  8. GELI OHHH. tatau la cte ni dpt sambutan ke x.
    haillaa. nak buat bayar2 pulakk.

    ReplyDelete
  9. Fasha ni dr dulu suka dgn kontroversi.

    ReplyDelete
  10. Kalau bebetul pon dia mmg ada bakat...ahaks~

    ReplyDelete
  11. macam menarik.aku pun tak subscribe # tuh.# yang ada ni pun tak tertengok!aku layan #AFC manjang.hahaha

    ReplyDelete
  12. baca tajuk bedobar dada eden, rupanya lakonan.kurang menyengatlah lakonan dia.mak suka siput serawak.kwang kwang

    ReplyDelete
  13. me kureng minat skit kat fasha nie...

    ReplyDelete
  14. klo bukan dlm filem pun mmg mcm pelacur gak perangai...ha3..
    ooopsss!!~jahatnye mulut ku!!!!

    ReplyDelete
  15. Perghh..title ganas tuhh..si beautifulnara mesti sergah blog lu nie hah..hehe..harap beliau tahan kena boo lepas nie...

    ReplyDelete
  16. aisseeeeehhh!!! tertipuuuuuuuuu!!

    ReplyDelete
  17. wah, tengok tajuk buatkan aku fikir benda lain, rupanya filem pulak. haha
    wah ada aksi panas. Aku belum cukup umur!! haha

    ReplyDelete
  18. Lor..nak jadi wartawan hiburan plak ke? Hehe..panaz memang panasss...terkena gak.

    tp in real life dari yang akma dgr cite dia ni ramai sgt affair. so no komen.

    cite Spa Qistina tu tak tgk lagi.tak tau le, cam malas nak tgk cite bersiri ni..ngeh3 :P

    ReplyDelete
  19. desperate agaknya nak glamer balik sampai sanggup beraksi panas.. isk33...!

    ReplyDelete
  20. dia tu berlakon memang best tapi tu lah banyak sangat kontoversinyer..

    ReplyDelete
  21. pergh...keywords tu penting..buat aku tertipu tadi.

    ReplyDelete
  22. alaaaaa~ gua takde astro beb! T_________T hinshhh

    ReplyDelete
  23. dia kena boooooo waktu ABP dah tunjukkan pandangan orang kat dia macam mana. Sayang muka ada, berlakon pun ok, tapi perangai jadikan orang tak suka kat dia. pasal pelacur tu antara dia dengan yang maha ESA lah bang...

    ReplyDelete
  24. cetss.. igtkan bebetul! aiyarkkk

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails