July 15, 2010

Terimakasih YanmieOnline | TerimaKasih SharingInfoz

Salam dari Eyriqazz,


Special entry ini saya dedicatedkan khas buat Saudari YanmieOnline @ Kak Yan dan juga saudara SharingInfoz @ Bro Nik.

Terimakasih YanmieOnline | TerimaKasih SharingInfoz

Firstly, ucapan terima kasih buat Kak Yan atas entry Terima kasih eyriqazz.com . Begitu tersentuh hati saya bila Kak Yan yang begitu saya kagumi dan saya singgahi hari-hari blognya dedicatedkan special entry buat saya. Yup, jangan pandang rendah pada kuasa backlink ini. Inilah salah satu promosi blog yang berkesan/cara untuk meningkat trafik ke blog anda. Bolehla refer entry saya sebelum ini : Tips Blogging | Jangan Kedekut Nak Kasi Backlink . Myself, saya cuba sedaya upaya untuk membalas backlink sedaya upaya . Walaupun sekadar, thanks for Mr. X for this entry etc besar maknanya. Apapun, maaf jika sesiapa yang ada kasi backlink saya tidak kembalikan semula. Inform-informla ya? InsyaAllah, saya akan cuba return balik, cepat mahupun lambat.  

Keduanya, ucapan terimakasih buat saudara SharingInfoz atas entry Segmen Kenali Blogger : Eyriqazz @ Great Teacher Onizuka . maaf, baru minggu lepas perasan entry ini atas masalah yang dialami dari pertengahan bulan May until Minggu lepas. Memang cukup berkesan entrynya dan boleh buat resume entry dia itu kasi kat __________ .Hik3, thanks bro.

Cukup teruja juga dengan some of the comment dari pembaca, antaranya :

Naz - rezeki dia mencurah curah bila dia berusaha:)

JMR - bro GTO mmg sempoi..mana2 event dia ada..gmbr aku ngn blogger, kebykannya dia ada..byk menang contest..pelik tp benar...

JAI - Memang bro eriyqazz mantop..beliaulah pencetus semangat gua untuk berblogging..wahh cantik sehh rumah baru nie bro..

Kenwooi  - i regard him as one of the famous bloggers =)

Fitrihadi.com - keunikan Eyriqazz adalah pantun dan lenggok bahasa dalam blog dia..ada style sendri..sebab tu dia boleh jadi blogger contoh.. dapat rasa dari ayat dia tu dia seorang bapa dan kawan yang baik hehe :)

Terima Kasih ya semua.

 Saudara Sharinginfoz ini memang saya sukai entrynya yang penuh berinformasi. Cuma, selalu menyinggah secara senyap. Terimakasih juga kerana rajin mengomen di entry saya. Teruskan usaha bro, dengan niche blog bro, ianya mampu pergi lebih jauh.

Terimakasih Yanmieonline dan Sharinginfoz dari saya
Anda memberi saya menerima
Saya cuba untuk membalas pula
Sharing is Caring, Win-win situation patut diamalkan sesama kita

P/s : Teruja tak bila ada bloggers/somebody dedicatedkan entry pasal kita?

P/s/s : Entah kenapa, semakin hari aku semakin jatuh cinta dengan entry-entry seorang Cikgu. Walaupun saya hanyalah Great Teacher Onizuka di alam maya, si dia ini , semakin lama semakin menyerlah di dunia blogging ini walaupun kelibatnya sukar kelihatan di alam nyata. Cikgu yang saya maksudkan itu adalah - DahliaJournal - Thanks Dahlia, banyak informasi dan tips saya pelajari dari anda. Teruskan berblog, anda mampu pergi lebih jauh.

24 comments:

  1. aku suka dunia blogging ni coz org cam bro nih..harga menghargai sesama blogger..selesa dalam dunia ini

    ReplyDelete
  2. memang bagus penangan backlink. eyka pun dah penah alami nya. hihihi *ayat giler skema :P

    pape pun. blog2 yg uncle ckp tu mmg superbest jugak. sama mcm blog eyriqaz. huhhh, biler lah blog sndiri nak maju. :P

    ReplyDelete
  3. of coz la teruja kalau ada blogger yang buat entry khas untuk kita.. nak lagi blogger famous n hebat :D

    ReplyDelete
  4. thanks for this entry, tak sangka someone yang dah naik nama buat entry pasal my blog. apa yang penting kita seronok ngan blogging. banyak faedah yang kita dapat, do not think about money alone, right?

    ReplyDelete
  5. awak berhak dapat...!!!!
    You're good blogger :)

    ReplyDelete
  6. eyriqazz, you deserved it, bro. awak pandai menghargai sesama bloggers. juga tidak kedekut berkongsi ilmu yg ada..

    ReplyDelete
  7. bro eyriqazz memang the best.
    tiap2 hari kalau ada masa memang blog biru ni akan diterjah.
    cuma kadang2 jadi silent reader je. =)
    kadang2 tinggal jejak.

    ReplyDelete
  8. erk...
    speechless beb!!!
    nampak ada referral dari sini..
    rank 8/15....huhuh..
    terima kasih GTO!!!
    terharu sungguh dah ni...
    Jutaan Terima Kasih sekali lagi!

    ReplyDelete
  9. @JMR :thanks bro..the credit should be given when it due right?

    ReplyDelete
  10. @eykameow:u r rite.blog eyka boleh maju.nanti uncle komen2kan ya?

    ReplyDelete
  11. @velasrizal :yup.win-win situation

    ReplyDelete
  12. @~ ReD ~:u r rite...yang famous pun kerna yang kurang famous membaca kan?tiada yang kecil,yang besarpun tak kemana kan?

    ReplyDelete
  13. @Sharinginfoz :setuju2.keep up bro.ble pergi lebih jauh ni

    ReplyDelete
  14. @BeaN MorENo:bro pun rock juga.

    ReplyDelete
  15. @maslinamansor:thanks maslina.tersentuh hati

    ReplyDelete
  16. @[z@ck]:thanks.umm,rasa cam nak berhenti la.kalau privatekan aje ok tak?

    ReplyDelete
  17. @Eliza :thanks eliza..sharing is caring kan?

    ReplyDelete
  18. @noor afzan:terimakasih menjadi pembaca setia..

    ReplyDelete
  19. @DaHLia:umm,apa yang saya cakap tu dari hati saya.memang selalu menyinggah tapi memang selalu silent aje...hik3..menuntut ilmu secara senyap

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails